Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Komoly, tartós, romantikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly, tartós, romantikus kapcsolatot el sem tudnék képzelni, csak alkalmit.600. -ik alkalmi sex-en vagyok túl. Ez elfogadott?

Figyelt kérdés

Nem tudom ez szégyen-e vagy nem,de a sex érzelmi és tartós,romantikus oldala számomra egyszerűen elképzelhetetlen. Nem is igénylem azt,egyszerűen valakihez kötődni,minden nap ugyanaz a pofa fogadna,brrr ez baromira unalmas,ellaposodott élet lenne számomra.

Igen,régebben én írtam a 160,320-as kérdést is,akkor "még" ott tartottam. Ezt a számolást az alkalmi pasik terén, még most is folytatom, múlt héten a 600.-ik pasival szexeltem.

Végül is, újat nem sokat írhatok,az előző kérdésekben leírtam,hogy tértem erre az útra,hogyan miként váltam a vidéki félős,szemlesütős fiucskából a Pesti élet kiélvezője.

Mára már nem tudom ez elfogadott-e vagy még leszólják. Minden esetre ezzel nem azonosítom magam teljes egészében a melegekkel,tehát ez a szexelés és ez a sok partner,kizárólag rám vonatkozik.

Biztos vannak,monogám melegek is, én tiszteletben tartom őket is. Ez a felszabadult sex, ami engem jellemez,ez nekem jó,ez felszabadít,kiteljesedem benne.

2019. márc. 6. 16:04
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Hallom sokszor, hogy sokan küszködnek az életben a párkereséssel, vagy épp a szexpartnerkereséssel. Nem találnak partnert hozzá, keresnek kifogásokat, de minden nap egyedül fekszenek le és kelnek. (persze én is egyedül vagyok, de én nem igénylem az érzelmet..). ..és mindenféle identitású emberre jellemző, legyen az hetero vagy homo vagy biszex.

Többek között erre is jók az ilyen meleg szórakozóhelyek. Itt nincs visszautasítás, ahogy a nők pl. teszik, hogy: -Bocs mást keresek!...és hasonló fehérlovon herceget váró dumák. Én jól szoktam magam érezni, múltkor bementem, leültem, látom ám egy hapek belendült..meztelenül áll, szexel másik két hapival. Nekem is intett, hogy menjek oda! Udvariasan elutasítottam. Egy hapi odaült mellém, megkérdezte:

-Smárolni szeretsz?

Szeretek, de éreztem a hapin ezt a szájszagot és azt mondtam, bocs nem. Ha lehetőség van rá, cd-ként be is öltözöm és így szexelek. Valahogy borzongással, kéjjel tölt el, amikor a harisnyát felhúzom magamra..sminkelek, paróka, ruci, szoknya, mintha egy másik dimmenzioba lépnék át, ahol nincs határ, nincs visszautasítás, csak a tömény szex van és így a sötétben, teljes odaadással tudok szexelni. Sokszor, amikor egy fél napot is ott vagyok, zár a hely én még átmegyek ha kedvem van egy másik helyre és ott folytatom reggelig.

...és még mindig van, aki társtalanul, szex nélkül otthon él? Legyen az homo vagy hetero. Apropo, ilyen helyekre azért rengeteg heteronak mondott hapi is jár, mondják (már ha beszélünk pár szót..), hogy van barátnője.

Meg a rengeteg családos hapi, akikről már írtam. Úgyhogy számomra nincs magány, persze én semmi érzelmet nem érzek, nincs közel hozzám senki, csak a féktelen szexelésnek élek.

2019. máj. 17. 23:37
 42/44 anonim ***** válasza:
Nincsen értelme az életednek. Egyszer biztos volt, de mostmár ezek szerint nincs.
2019. máj. 18. 22:42
 43/44 A kérdező kommentje:

42@. Ahogy vesszük. Nézd, ez hogy nincs értelme az életemnek, hozzáállás kérdése. Most összehasonlítom magam az otthon szex nélkül ülőkkel, szerintem pazar életem van.

Akik mér nem is pasiztak, nem szexeltek gátlástalanul, mire várnak otthon? Hogy holnap már vagy egy év múlva brutális szexuális életük lesz? De, ha csak otthon maradnak, nem fog változni a helyzetük. Pedig a lehetőség ott van mindenki előtt...

Például, legutóbb voltam egy helyen, a sötétebb helyiségben beöltöztem, combfix, paróka, ruci, szoknya, bugyi nélkül és tűzpiros rúzs. Volt egy jó nagydarab krapek ott ült hátul, gondoltam becserkészem, csak ilyenkor tudjátok én vagyok a "nő", tehát én kelletem magam és azt szeretném, ha ők kezdeményeznének, viszont van azért sok bátortalan is és így nekem kell odamenni...

Beültem mellé, előtte jól kitágítottam a seggem, lucskosra síkosítottam, a fekete smink a szememről meg csorgott lefelé...olyan ku@vásan. Nézett a hapi, de én kezdtem, simi-tapi...és közeledtem a szájához, ajkaimmal...(itt vigyázok, mert előre nem tudhatom ki szeret smárolni, ki nem...), ő történetesen szerett.

Rányomtam a szám, nyelv át..kölcsönösen, tapi, brutál émény volt, azt hiszem mindkettőnknek. Pár szót is beszéltünk, érdekes mód megkérdezte: -Te nő vagy? -Nem, fiu vagyok csak travi. Fizetős vagy? Nem vagyok fizetős. Először volt ilyen helyen a krapek. Utána megismételtük párszor ezt.

Később egy másik hapekhoz mentem, aki állt egy másik sarokban és valaki orálozta. Odamentem és négykézláb, női ruciban a számat tartottam neki. Odajött elébem és megtette...

Közben az első hapek, akivel szexeltem előbb, aki először volt ilyen helyen, rágondoltam mit is gondolhat! :)) Egy travival előzöleg smárolt, szexelt és utána négykézláb látja hogy egy másik hapeknek ajánlkozom fel...:)) Azt hiszem legközelebb ő is bátrabb lesz és nagy élménnyel ment haza.

Utána még estig 5 pasival szexeltem itt, nem mondom meg volt a testedzés nekem! :)) Az a rengeteg behajolás, a lábom harisnában fel szoktam húzni a falra a hasrafekvés a seggem mozgatása és a szám is néha elfárad.

Ehhez azonban kell egy állóképesség és a külső nagyon fontos. Ezért én fitnesterembe járok, ügyelek az étkezésre, kerékpározom,gyalogolok.

Úgyhogy ez, hogy nincs értelme az életemnek, attól függ, mit nevezünk életnek.

2019. máj. 19. 14:47
 44/44 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem. Ez minden, csak nem élet, állat...
2019. máj. 19. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!