Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly, tartós, romantikus kapcsolatot el sem tudnék képzelni, csak alkalmit.600. -ik alkalmi sex-en vagyok túl. Ez elfogadott?
Nem tudom ez szégyen-e vagy nem,de a sex érzelmi és tartós,romantikus oldala számomra egyszerűen elképzelhetetlen. Nem is igénylem azt,egyszerűen valakihez kötődni,minden nap ugyanaz a pofa fogadna,brrr ez baromira unalmas,ellaposodott élet lenne számomra.
Igen,régebben én írtam a 160,320-as kérdést is,akkor "még" ott tartottam. Ezt a számolást az alkalmi pasik terén, még most is folytatom, múlt héten a 600.-ik pasival szexeltem.
Végül is, újat nem sokat írhatok,az előző kérdésekben leírtam,hogy tértem erre az útra,hogyan miként váltam a vidéki félős,szemlesütős fiucskából a Pesti élet kiélvezője.
Mára már nem tudom ez elfogadott-e vagy még leszólják. Minden esetre ezzel nem azonosítom magam teljes egészében a melegekkel,tehát ez a szexelés és ez a sok partner,kizárólag rám vonatkozik.
Biztos vannak,monogám melegek is, én tiszteletben tartom őket is. Ez a felszabadult sex, ami engem jellemez,ez nekem jó,ez felszabadít,kiteljesedem benne.
Nem értem, miért magyarázgatod még mindig.... Nem, nem elfogadott!
"Dirtység" xD Legalább magyarul tudnál, tudod a nem hülyék úgy mondják, hogy "mocskos szex"
31-es. Azért kíváncsi lennék,akik nem így szexelnek,ahogy én, hanem valami társat,komoly kapcsolatot emlegetnek,azok hogy gondolják?
Belegondoltatok egyáltalán? Na, akkor levezetem,nézzük:
1 komoly társat akartok és kész? Tegyük fel,találtok ilyet és onnantól mi van?
Talán felvállaljátok? Mit szólnak hozzá majd a munkahelyen? Mit szólnak hozzá a szomszédok? Ismerősök,rokonok? Ketten együtt laktok és kész? Vagy életetek végéig a szüleiteknél laktok? Akkor egy életen át titkoljátok és kész?
Vagy....vesztek közösen hitelre lakást?..és abban laktok? Hogyan, munkahelyen mit szólnak?
Ugye, hogy nem is olyan egyszerű?
Én szerencsére mentes vagyok ilyen romantikus,érzelmes (számomra idegen,érzelmes ktyvasztól).
Én nem tartozom senkihez,nincs kötődésem sehova,érzelem nincs,bátran kicsit sub módon is szexelek,felszabadultan,minden gátlásoktól mentesen.Azért kicsit melós ám a munka,hogy egy éjszaka alatt,tisztán,tágan és síkosan tudjam tartani órák alatt a popóm. (nem is szólva,otthon indulás előtt az előkészületekről...).
Higéniára ügyelek,ha arcomra,számba élveznek,mindig törlöm,illetve a mosdóban lemosom. Kivéve ha tényleg belendülök,és ha leélvezett is 1-2 pasi,akkor egy ideig még nem mosom le,hanem élvezem,hogy használnak,egymás után.
Tehát,akik még nem voltak a pesti éjszakában,egyszerűen nem tudom mire várnak és hogy képzelik el a jövőjüket 1 partnerrel?
Bakker, még mindig nem esett le, hogy senki sem vevő erre az egészre amit képviselsz? (direkt nem minősítem, mert nem az én dolgom)
Tudod, nagyon sokan vállalják, a család előtt, a munkahelyen, a lakókörnyezetükben. Közös lakásban élnek és boldogok. És nem foglalkoznak azokkal akik megvetik őket, mert otthon várja őket valaki aki mellett biztonságban és szeretetben élhetnek.
Nem akarok analizálgatni vagy ilyesmi de minden egyes írásod után egyre inkább azt érzem, hogy nem minket győzködsz, hanem saját magadat. Mert valójában Te is tudod, hogy nem erre vágysz. Mert legbelül Te magad is azt reméled, hogy majd a 678-adik vagy a 700-adik nem csak megdugni akar. Azt bizonygatod, hogy nem vágysz párkapcsolatra majd azon siránkozol, hogy nem lehet felvállalni? És ha lehetne? És ha pont nem érdekelne senkit, hogy kivel éled le az életed? És tudod a legszomorúbb az, hogy Budapesten pontosan kb senkit nem érdekel kivel élsz. A legtöbben ott nyíltan vállalják mert a kutya nem foglalkozik vele.
Attól tartok, hogy azért írtad ki a 160-as meg a 300-as kérdést is amiért ezt a 600-ast is. Mert megerősítésre vágysz. De szerintem ezt itt nem fogod megkapni.
Azon kellene még elgondolkoznod, hogy mi lesz akkor, amikor már nem leszel olyan fiatal mint most és már senki sem akar megfarkalni? Mi lesz ha akkor már te is belátod, hogy nem azért nem azért mész el mindenkivel mert erre vágysz hanem azért mert legalább amíg dugnak addig azt érzed, hogy tartozol valakihez, fontos vagy valakinek.
Most lehet, hogy azt mondod, hogy hülye vagyok és baromságokat beszélek, de inkább most gondolkodj el ezeken mint 20 év múlva amikor már talán késő lesz. Még fiatal vagy, nem vagy lekésve semmiről.
605 pasival szexeltem eddig. Én nem bántam meg, hogy feljöttem és nem maradtam örökre vidéken, szex nélkül hokizni és várni a sült galambot.
Az arcokat a félsötétben nem is szoktam nézni,egy este van aki többször visszajön. Vannak még otthon magányos hokizók, vajon ők mire várnak? Mi lesz velük holnap..vagy 1 év múlva? Miben bizakodnak? Egyesek egy fél életet képesek leélni sex nélkül....brrrrrr
Én kerékpározom,konditerembe járok és kerülöm az egészségtelen ételeket, így én bátran megyek szexelni.
Azért valahol büszke vagyok és jó érzéssel tölt el,hogy pár egyedül töltött hokizós életemből kitörtem és itt Budapesten, szinte mindig találok szexpartnert bizonyos helyeken.
615. partnernél járok.
Most legutóbb is elmentem,belépőt vettem leültem...és a rá következő 2 perc múlva már egy pasi át is fogta a derekam és az ajkaimra tapasztotta a száját és smároltunk...
Rá, fél órára meg egy másikkal egy kabinban...
Higyjétek el,ez nem rossz...semmitől nem kell félni,még dumálni sem kell,semmitmondó félős sablonszövegeket, pusztán az ellazulás,a szexuális élvezet és a testi szex megy. Ezért csodálkozom, hogy akár fiatal vagy középkorú hapik pl hétvégente, miért félnek? Otthon csak tv-znek,hokiznak?
Állítom ilyen helyeken mindenki találna magának szexpartnert nem csak én!! Ha akar,akár többet is!
Jómagam egy éjszaka alatt, van hogy 8 pasival is szexelek,de van hogy csak 2-vel. Persze nem kell mindenkinek ilyen nagy számú hapikkal szexelni (ha nem szeretne), viszont ha megelégszik mondjuk 1 pasival aznap éjszakára,az is jó.
Mindenki jól érezze magát,semmi nem kötelező én nem értem a magányos hapikat otthon!!!
gndolom szexmozira gondolsz, én is voltam egyszer kíváncsiságból, de nem csináltam semmit.
Utólag jól is tettem, ha sok ilyen van, mint te hogy az egyik faszból ülsz a másikba tisztálkodás nélkül, inkább kiverem magamnak itthon.
Mindenféle van, van akinek mozi jön be,van akinek szaunak..barok.
Már máskor leírtam, hogy amikor legelőször elmentem egy ilyen helyre, a szívem a torkomon dobogott..lesütött szemmel,néztem jobbra-balra..miközben lenyomtam a kilincset. Bent a pultnál azt hittem "agyonlőnek,megbélyegeznek", hogy hú meleg vagyok, mit akarok én itt csinálni. :-)
De,utána rájöttem itt is emberek vannak,akik semmivel nem különbek,mint bárki más és amúgy is itt, a kutyát nem érdekli ki vagy, honnan jöttél,mit akarsz.
Akik még nem voltak,azoknak írom, azt hittem úgy megy itt az ismerkedés,ahogy a filmekben láttam,hogy lemegy a hapsi a bárba, ott a törzsvendégek szemügyre veszik és meghívják egy italra. Hááát, ez a valóságban egyáltalán nem így történik. Ott nemigen hívnak meg senkit. Először is az ital nagyon drága. Mindenki azt iszik,amit rendel saját magának. :-)
Ezt a bájos mosolygást, vagyis az ilyen ismerkedést szintén felejtsétek el. Helyette az emberek a padlót bámulva mennek a sötét folyosó felé a kabinokhoz.....:-)
Így kezdtem, de már az első este, úgy belejöttem, úgy élveztem, hogy a sötét folyosón még én kellettem a seggem, bugyi nélkül....:-)
Ha egy éjszaka csak 1 pasival szexelnék, utána hiányérzetem lenne,mintha kihagytam volna valamit. Éppen ezért, annyi hapival megyek el, amennyi épp akad vagy amilyen hangulatom van, ez átlagban 4-6 hapi.
Persze egy este alatt vannak többen,akik visszajönnek szexelni többször is hozzám. Bevallom, két mojito után, pár óra hossza után, hajnalban gondolkoznom kell, most hányadiknál járok ma? 5.-nél vagy 6.-nál? Túl sokat nem szoktam kéretni magam, leülnek mellém és már smaciznak is, benyúlnak a bugyimba...utána szoktam térdelni,beleülni.
Nem bántam meg, hogy a vidéki szex nélküli életet lecseréltem a fővárosira az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!