Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly, tartós, romantikus kapcsolatot el sem tudnék képzelni, csak alkalmit.600. -ik alkalmi sex-en vagyok túl. Ez elfogadott?
Nem tudom ez szégyen-e vagy nem,de a sex érzelmi és tartós,romantikus oldala számomra egyszerűen elképzelhetetlen. Nem is igénylem azt,egyszerűen valakihez kötődni,minden nap ugyanaz a pofa fogadna,brrr ez baromira unalmas,ellaposodott élet lenne számomra.
Igen,régebben én írtam a 160,320-as kérdést is,akkor "még" ott tartottam. Ezt a számolást az alkalmi pasik terén, még most is folytatom, múlt héten a 600.-ik pasival szexeltem.
Végül is, újat nem sokat írhatok,az előző kérdésekben leírtam,hogy tértem erre az útra,hogyan miként váltam a vidéki félős,szemlesütős fiucskából a Pesti élet kiélvezője.
Mára már nem tudom ez elfogadott-e vagy még leszólják. Minden esetre ezzel nem azonosítom magam teljes egészében a melegekkel,tehát ez a szexelés és ez a sok partner,kizárólag rám vonatkozik.
Biztos vannak,monogám melegek is, én tiszteletben tartom őket is. Ez a felszabadult sex, ami engem jellemez,ez nekem jó,ez felszabadít,kiteljesedem benne.
Pedig azt írja, hogy:
,,Ezt a számolást az alkalmi pasik terén, még most is folytatom, múlt héten a 600.-ik pasival szexeltem."
11@. Ez 600 különböző hapira értendő,egy kiegészítéssel.
Végül is már mindent leírtam a 160,320-as kérdésemben,élményeket,tapasztalatokat,itt már nem akarom ismételni magam. Ezt a számolást,még vidéken kezdtem el,mert egyszerűen kiborított a sex nélküli élet. Aki vidéki vagy az volt,tudja mi van ott,meleg élet=0. Nagy ritkán ott,ha sikerült egy-két autós pasihoz beülnöm az anyósülésbe és kielégítenem, ekkor kezdtem el a számolást.
Na,de ott egy év alatt,alig volt pár ilyen alkalmi sex.
Mikor felkerültem a fővárosba,persze először én is csak néztem ki a fejemből....magányosan lépdeltem a körúton,tudtam,hogy itt más lesz,biztos jó lesz,de hogy hol vannak ezek a helyek,ahol ilyen gyorsan egyszerűen lehet sexpartnert találni,nem tudtam.
Utána ajánlottak egy két helyet,nagy reményt először nem fűztem hozzá,de lementem....és húúúúúúúúú!!
Annyira bejöttek ezek az ominózus helyek,vagyis ezekből egy vagy kettő hely,hogy a kezdeti gátlásokat leküzdöttem és már az első nap...én kellettem a seggem,bugyi nélkül a sötét folyosón.
Egyre többet-többet jártam,amikor tehettem,főleg hétvégeken és brutál mód,átvettem a tempót,ami jó nekem. Rájöttem,itt is emberek vannak,akik semmivel nem különbek, mint bárki más egyrészt és a kutyát nem érdekli honnan jöttem,ki vagyok vagy egyebek.
A higéniára,korrektségre ügyelek mindig. Tehát ha az egyik hapival pl. fél óráig szexelek és ráélvez a számra vagy a testemre,mindig a mosdóban mosakszom és úgy megyek a következő hapihoz. Van amikor egy éjszaka alatt 10 hapival is szexelek. A sötétben elég nehéz az arcokat megjegyezni,de számomra nem is az a fontos,én csak térdelek vagy behajolok. De,van hogy ugyanaz a pasi egy éjszaka alatt többször is visszajön hozzám,ezért értettem a 600 hapira a kiegészítést.
Bevallom,van amikor egy két mojító után,hajnal felé már egyszerűen nem emlékszem, nem tudom,hogy hány pasinál járok..pl. 5.-iknél vagy 6.-iknál? pláne,ha páran többször is visszajönnek hozzám szexelni aznap éjszaka.
Remélem a 601-nél lerohad a fa*zod valami nemi betegségtől:)) Egyébként a leírtak alapján csak egy ingyenes hím-kur*a vagy...
Kamu kérdés!!
Elfogadott? Sokaknak biztosan, legalább 600 usernek az állításod szerint.
Számomra egyszerre szánalmas, undorító és visszataszító.
Statisztikailag, a lakosságra vetítve kb 87487 meleg él Budapesten. Ehhez képest a 600 még nagyon gyengus. De csak így tovább, meglesz az is, csak húzkodd a strigulákat! Izgatottan várom az 1000-es, 5000-es 10-20-80 ezres kérdéseid.
17@. Nézd, ezt a számolást vidéken kezdtem el,mert ott szinte senki nem akadt. Ahogy felmentem, már az első éjszaka több pasival szexeltem, mint vidéken évek alatt együttvéve!
A nap végén,amikor hajnalban,kielégülve,szétdugva,a síkosítótól lucsogva hazamegyek,mindig megjegyzem a számot,hogy aznap hány hapival szexeltem és ezt hozzáadom az összeshez. Már régen abba akartam hagyni a számolást,de egyszerúen önkéntelenül is hozzáadom az aznapi éjszakai szex számát.
Nézd,ez nem tudom,hogy dicsőség-e vagy nem,de egy biztos,a régi énemet nem kívánnám vissza,amit vidéken küszködtem sex nélkül.
Lehet, hogy vannak még vidéken, sőt a fővárosban is sexelés nélküli,félős,hapik akik még életükben nem voltak az ilyen helyeken,de nekik üzenem, nyugodtan menjenek el akár egyedül is az ilyen helyre, higyjétek el megéri,senkit nem érdekel,ki honnan jött.Beszélni sem kell, el lehet lazulni és szinte gátlástalanul lehet szexelni.
Akár vidékről is,nyugodtan utazzatok fel néha,hidjétek el, "túl is lehet élni", mindjárt más színben fogjátok látni a világot.
Nem vagyok vallásos, de most jött el az a pillanat, hogy azt mondjam:
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyunk egyformák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!