Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly, tartós, romantikus kapcsolatot el sem tudnék képzelni, csak alkalmit.600. -ik alkalmi sex-en vagyok túl. Ez elfogadott?
Nem tudom ez szégyen-e vagy nem,de a sex érzelmi és tartós,romantikus oldala számomra egyszerűen elképzelhetetlen. Nem is igénylem azt,egyszerűen valakihez kötődni,minden nap ugyanaz a pofa fogadna,brrr ez baromira unalmas,ellaposodott élet lenne számomra.
Igen,régebben én írtam a 160,320-as kérdést is,akkor "még" ott tartottam. Ezt a számolást az alkalmi pasik terén, még most is folytatom, múlt héten a 600.-ik pasival szexeltem.
Végül is, újat nem sokat írhatok,az előző kérdésekben leírtam,hogy tértem erre az útra,hogyan miként váltam a vidéki félős,szemlesütős fiucskából a Pesti élet kiélvezője.
Mára már nem tudom ez elfogadott-e vagy még leszólják. Minden esetre ezzel nem azonosítom magam teljes egészében a melegekkel,tehát ez a szexelés és ez a sok partner,kizárólag rám vonatkozik.
Biztos vannak,monogám melegek is, én tiszteletben tartom őket is. Ez a felszabadult sex, ami engem jellemez,ez nekem jó,ez felszabadít,kiteljesedem benne.
Hányszor csaptad ki mikozben a kérdést irtad / válaszoltál? Ezzel az ingyenk****a stílussal szerintem értelmes b*ziknak egynek se kellesz. Csak lucsogjon a p***ncidban a sikosito az is bűn ronda vagy igénytelen lehet aki ilyen lyukba beleteszi:D
Tipikus vidéki gyökér lehetsz, menj ki Berlinbe orgiakra ott aztán kelleni fogsz a sok dekadens nyominak :D
Nem akarom magam ismételni,a 160-as kérdésemből idézek egy posztomat:
...."Higyjétek el, ebben az elanyagiasodott világban, ahol az számít, mid van, az ilyen nincstelennek, mint én vagyok legalább ezek az élmények maradjanak, nem hivalkodóan csak a testünknek és lelkünknek szüksége van az ilyen és hasonló kielégülésekre, mert színte ez adja meg az élet értelmét, hogy nap,mint nap küzdjünk valamiért. Vidéken akinek sem lakása,sem kocsija, sem pénze nincs mint nekem, egyszerűen nem érdemes egy fél életen át a reménytelenségben hokizni, hanem érdemes feljönni Budapestre és itt új életet kezdeni. Én így tettem és nem bántam meg......"
Az,hogy egy este mondjuk csak 1 pasival szexelnék,mondjuk 1-2 órát és kész,utána nekem egyszerúen hiányérzetem lenne.
Jó-jó lehet egy ilyen szex,főleg ha eddig eltart,de ez csak akkor is egy és hiányozna a többi szex.
Éppen ezért én nem szoktam megállni, (de az ilyen helyeken úgy láttam, mindenki hasonlóképpen tesz), tehát sex,térülünk-fordulunk és jöhet a következő...
Amúgy is félhomály van,én nagyon az arcokat sem szoktam nézni,majdnem tökmindegy nekem ki az illető.
Kabinban,oral,anal ha belép valaki.Persze ha a falnak támaszkodom a teremben,kabinon kívül,szeretem ha kezdeményeznek először,simi,smárolás is jó előtte,szeretem ha ismeretlen hapi jön és már le is dugja a nyelvét a torkomig, én is viszonzom.. De,a legtöbb esetben csak simán térdelek és pucsítok,mert mást nem is igényelnek.
Na, most ezt képzeljétek el vidéken. Huuuu! Az az idejemúlt,vidéki tempó,pl, az a szöveg: "na az asszony hazagyün oszt ötetjük a csirkéket.."
Félreértés ne essék én tisztelem a heterókat is,vidékieket is,ha ők úgy boldogok. De, valami elfogadást vagy nyitottságot a melegek,travik iránt, uram bocsá melegbárt találni vidéken nem lehet.
..és gondoljátok el,vannak akik egy fél életen át otthon csak álmodoznak szex nélkül,partner nélkül és így élik le az életüket. Vajon ők miben bíznak? Miben bizakodnak?
"..és gondoljátok el,vannak akik egy fél életen át otthon csak álmodoznak szex nélkül,partner nélkül és így élik le az életüket. Vajon ők miben bíznak? Miben bizakodnak?"
Miben bíznak? "Komoly, tartós, romantikus kapcsolat"-ban amit Te el sem tudsz képzelni. És akik tesznek is érte azoknak előbb utóbb össze is jön.
És tudod inkább leélem egy fél életet, de akár még egy egészet is szex nélkül mint hogy arra legyek büszke, hogy 600 olyan farok járt bennem aminek a tulajdonosát még csak arcról sem ismerem.
És még egy dolog. Ha rajtam múlik soha sem lesz partner az életemben. Mert a partnere(i)d pont addig érdekled amíg meg nem dugtak; ha társad van akkor viszont ott van jóban rosszban melletted. Ez a legnagyobb különbség.
Alkalmi, egyéjszakás, érzelem mentes kapcsolatot el sem tudnék képzelni, csak tartósat. A nulladik alkalmi szexen vagyok túl. Ez elfogadott?
Egyébként biztosan van olyan réteg, ahol ez egy nagy dicsőség, de remélem nem általános a dolog. Mikor “egy fél életen át csak otthon csak álmodozom szex nélkül, partner nélkül” akkor arra várok, hogy találkozzak egy olyan fiúval, aki nem így gondolkodik mint te.
Én is vidéki vagyok, de ennek ellenére nem abban látom a siker kulcsát, hogy felmegyek Budapestre és mindenkivel összefekszek. Ehelyett elmentem egyetemre, tanulok építgetem a kis jövőmet, legalábbis igyekszem. Nap mint nap fent vagyok Pesten és nekem is tetszenek bizonyos részei, nézelődök, hogy hol kezdeném el az ottani életemet, de abban biztos vagyok, hogy az elveimet ott sem fogom feladni. Nem volt még párkapcsolatom, de ettől még nem “kurvultam” el, hanem keresgélek, várok, most például még kicsit örülök is, hogy nincs senkim, mert sajnos nem lenne rá időm. Viszont nekem fontosak az érzelmek, a bizalom, az, hogy akivel lefekszem ahhoz oda tudjak bújni reggel, este, vagy ha baj van. Fontos az, hogy ezzel a személlyel élményeket éljünk meg, a szex lehet, hogy egy élmény, de sok más olyan dolgot lehet csinálni, ami sokkal maradandóbb. Persze az ilyesmit tök nehéz egy olyan embernek elmagyarázni, akit ezek teljesen hidegen hagynak, ahogyan te sem fogsz tudni meggyőzni arról, hogy a te életmódod és értékrended normális.
"..és gondoljátok el,vannak akik egy fél életen át otthon csak álmodoznak szex nélkül,partner nélkül és így élik le az életüket. Vajon ők miben bíznak? Miben bizakodnak?"
Én is vidéki vagyok, hidd el, ha nem is annyi mint pesten, de itt is dugathatnám magam minden nap mással, annyi farok képet meg szex most? ajánlatokat kapok rómeón.
De ez engem taszít, főleg az, hogy még a nevét sem tudom de a farkát már vegyem is a számba.
Ettől függetlenül szerencsére vannak rómeón is hozzám hasonló normális emberek, én is kapcsolatot keresek, nem vagyok híve az egyéjszakásoknak.
Van pár barátom akiket rómeón ismertem meg, már hoszabb ideje, van amelyikket 5 éve is ismerjk egymást, de meg sem fordult a fejünkben, hogy szex is legyen, jó az elején majdnem elmentünk addig a pontig, de megálltunk mielőtt bármi is történt volna, hogy ne rontsuk el ezzel a barátságunkat.
De azóta egytt járunk kirándulni, moziba, közös programokat szervezünk, és nagyon jól elvagyunk.
Mindemellet ki tudjuk beszélni a problémáinkat, mi az ami éppen bánt engem vagy a másikat, meg tudjuk egymást hallgatni és segíteni is egymásnak.
Szóval nekem nem hiányzik az, hogy azokat a pasikat akikkel voltam csak a rendszámtábláról ismerjem meg :D
De a te életed, úgy éled ahogy akarod, kommenteknek örülök, hogy nem mindenki él ilyen életet.
Ha már feladod ilyen hamar a reményt, hogy találsz normális társat, már nem is fogsz, egyrészt ennyi pasi után nem nagon kellenél senkinek, másrészt még megismerni sincs alkalmad az illetőt, így kötődni sem fogsz hozzá tudni.
Ha neked az hogy, hogy csak űríteni használjanak mint egy szemetesládát, hát egészségedre.
Nézzétek, ilyen komoly kapcsolatot, amiről írtok nem tudnék elképzelni. Egyszerűen ha már beszélgetek partnerrel, akkor ez onnantól olyan lagymatagnak, olyan mízes-mázos "tödd ki hagy hűjjön" contactnak tűnik számomra és elveszi a sex "dirty"-ségét, tudjátok az új random sex varázsát. Azt az érzést venné el, amikor a gyors szex élményét kiélem, az hogy használnak "ribiként" ez az érzés, hogy szinte bárki odajöhet a sötétben és nem is tudom,nem látom ki az illető a félhomályban. Tehát, használhatja a számat és a popómat.
Amikor én szexelek, akkor előtte nincs beszéd, még köszönés sincs, csak ráutaló magatartás van, (de aki ilyen helyekre jár, ez természetes ott, mindenki tudja miről van szó.....).
Külön csemege nekem,ha az ismeretlen hapi, meglát, odajön, ekkor én már meztelenre vetkőzöm.... és elkezd tapizni is, azonnal smárol és átdugja a nyelvét, és én is ezt viszonzom.
Na most ez helyett, ha csak 1 partnerem lenne otthon és kész, erre még belegondolni is brrrrr....borzasztó lenne, az az unalom, fakanállal otthon várna, semmi adrenalin, semmi ujdonság,semmi gyors szex, nem is használna ribiként, megszokott pofa lenne, megszokott testével,seggével.
Tehát értitek, erre semmi szükségem nem lenne, beszélgetésre, lagymatagságra, ami elvenné a "szex, random dirtységét". Ezért megyek minden héten szórakozóhelyekre és felszabadultan szexelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!