Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott egy kapcsolatban ez a fajta alkalmi "egyoldalúság"?
Gond vagy sem, engem, mint férfit a szexualitáson belül a nyalás sokkal jobban vonz és sokkal jobban izgat, mint maga a ún. dugás része.
Párkapcsolatban mennyire elfogadott az, hogy néha megkívánom a páromat, de nem szeretkezéshez, hanem csak hogy kinyalhassam, és lássam elélvezni.
Illetve fordítva mennyire szokott ez így menni? Mármint a nők is megkívánják néha a párjukat úgy, hogy csak ők elégítsék ki orálisan?
Nyilván nem extrém esetekre gondolok, mert a rendszeres, jó szex nagyon fontos egy kapcsolatban. Inkább arra, hogy nyáron kicsit lengébb öltözetben hétvégén otthon megkívánom a páromat. Azzal nem tűnök majd a szemében egy szexmániás palinak? :/
Én is akarok ilyen pasit
MOST!!!!!
Nálunk ez gyakori, ha nincs idő mindenre. Mindkét fél részéről bejön. Van hogy csak cumi van vagy csak nyalás.
39F
Én is ilyen vagyok. Amíg kapcsolatban voltam, sokszor csináltunk ilyet. Mostanában is szívesen megtenném, de éppen nincs hozzá partnerem.
F
En is ilyen vagyok, sajnos volt ra példa, hogy az egyik barátnőm nem szerette az oralt kapni. csapni való volt a szexuális életünk vele.
31f
simán ok.
nem mindig akaros sexelni,de pl: puncinyaláshoz támad kedvem akkor elkapom az asszonyt és boldoggá teszem a konyhaasztalon, vagy ő engem a tv előtt( akkor pont nem a műsor fog érdekelni) meg amúgyis qrva kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!