Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban lehet tartani kis pénisszel egy olyan passzívot aki sokat alkalmizott?
Nemrég jöttünk össze neki még nem volt komoly kapcsolata, velem sem tervez előre azt mondta lesz ami lesz, szeret. Nem tudom ezt hány partnere mondhatta el magáról.
Az első szextől nagyon tartottam, mert alapból könnyen kapható mindenre és tudtam hogy az én 10-11 centis farkamat meg se érzi. Próbáltam előnyös pózokban dugni de így is alig nyőgdécselt.
Ha valaki azt mondja, lesz ami lesz....az annyit jelent, ha nincs ló, jó a szamár is..
Hidd el,ne várj érzelmeket, főleg ne hűséget a mai világban !
Majd neki is jön egy méretes, és akkor úgy elfelejti az érzelmeit, mintha nem is lettek volna. Nekem nincs kis méretem, de mégis átvertek mindig.
Nem mondott semmi ilyet de életben is elég hangos, harsány jellem ezért jutottam arra hogy lehetetlen hogy pont szex közben ne eressze ki a hangját.
Második ő ilyen, nyersen fogalmaz. Ha akarna már ma este találna partnert magának. Nem mondom hogy hűséges lesz de törekedni akarok hogy jó legyen neki velem minden eszköz vagy más f**z nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!