Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a kapcsolatban élők hány %-a él csak azért együtt, hogy ne legyen egyedül, vagy, hogy valakire támaszkodni tudjon?
Figyelt kérdés
Tehát olyan kényszermegoldásként.
Amúgy meg tök jól ellenne egyedül is...
2018. nov. 3. 17:18
1/9 anonim válasza:
Én mernék tippelni egy 30%-ot,de nem lepődnék meg az ötvenen sem.
38f
2/9 A kérdező kommentje:
Ma,egy ismerősöm felvilágosított,hogy itt lenne ideje keresnem valakit,mert egyedül úgy sem fogok megélni,meg ha megöregszem nem lesz,aki ápol:D
30/f:D
2018. nov. 3. 17:36
3/9 anonim válasza:
szerintem is minimum 50-60%-a a pároknak nem boldogok együtt, nem szerelmesek egymásba, és vszeg sosem voltak azok, csak nem akartak tovább egyedül lenni.
4/9 anonim válasza:
Ugyanúgy 50-60%-ra tippelek, tapasztalat és barátok elmondása alapján
5/9 anonim válasza:
Valóban, én is azt látom hogy sokan már néhány hónapot sem bírnak ki kapcsolat nélkül, szóval én is megkockáztatom hogy van 50% is.
6/9 Optipolar válasza:
Az emberek egy elég nagy százaléka ezért van kapcsolatban és nem szerelemből válassza társának azt, akivel jár.
7/9 anonim válasza:
Hát... ez elég fura kérdés... minden embernek azért van párja, hogy ne legyen egyedül, mi másért ugyan. Ez már a világ teremtésében is le van írva: "Nem jó az embernek egyedül". :)
8/9 anonim válasza:
Nekem 7bol 3 volt aki csak azert volt velem, hogy ne legyen egyedul. De en inkabb leszek egyedul mint hogy valaki aki nem szeret vagy valaki akit en nem szeretek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!