Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes vagyok egy fiúba, de nem merek vele belevágni testi dolgokba az, miért van?
Figyelt kérdés
Az egyik fiúról van szó aki az osztálytársam, és beleszerettem amikor megláttam. Ő olyan szép az arca, a teste, úgy mindene tetszik. Amikor megláttam egyből elkezdtem iránta érezni valamit. Összebarátkoztunk egyszer megvédtem amikor belekötöttek, amiért bajba is kerültem.Elmondta azt is, hogy meleg. De a barátok között meg nagy csajozós vagyok, senki nem gondolná rólam, hogy beleszerettem egy fiúba. Mikor ketten vagyunk, és megölel az jó, de nem mondom neki, hogy érdekel vagy ilyesmi. Mikor a fiúkról mondott valamit, akkor mondtam neki, hogy sohasem csinálnék fiúval semmit. És akkor szomorú lett, utána vigasztaltam, hogy nem baj, hogy a fiúkat szereti, meg nagyon jó barát. Láttam már felső nélkül, és szép, akkor azt éreztem, hogy megcsókolnám. De aztán belegondolok, hogy de ő egy fiú, és nem csinálok semmit.2018. dec. 27. 15:55
11/15 A kérdező kommentje:
Talán pesten esetleg, de még lehet ott sem fogadják el.
2018. dec. 28. 12:24
12/15 anonim válasza:
Egyelőre nem kell senkinek beszélnetek róla. Csak egymással beszéljétek meg.
13/15 anonim válasza:
Neked az a bajod, hogy azért parázol rá, mert félsz, hogy a társadalom milyen véleménnyel lesz utána rólad.
De szex közben csak ketten lesztek ott, nem lesz közönség, ki tudná meg?
Másrészt sok ember csinál olyant amiért te is elitélnéd, csak nem tudsz róla. Tuti a barátaid, rokonaid egyéb ismerőseid közt is vannak biszexek, csak nem tudsz róla.
14/15 A kérdező kommentje:
Igen az emberekkel van a bajom, meg azzal ahogy hozzáállnak ehhez. Már lebuktam előtte, mert mondtam neki, hogy összezavarodtam meg kellene szakítanunk a barátságunkat. Könnyes lett a szeme, meg mondta, hogy azt gondolta, hogy legalább barátok maradhatunk. Kértem tőle hogy ne sírjon, simogattam az arcát, és nem bírtam tovább megcsókoltam. A para még mindig bennem van, ezt mondtam is neki. Titokban tartjuk, megpróbáljuk a szexes dolgokat is. Jövőre meg pesten könnyebb lesz ha továbbtanulunk, és együtt maradunk.
2018. dec. 28. 19:06
15/15 anonim válasza:
Na ez tök jó. Majd írd meg hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!