Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok,10 éves korom óta szerelmes vagyok egy srácba. Sok minden történt köztünk és most készenállunk belevágni. De nekem barátom van akit szintén szeretek. Kit válasszak?
Részletei: Akibe 10 éves korom óta belevagyok zúgva: 5 évvel idősebb nálam, eddig főként a kor állt közénk. 2 éve megpróbáltuk, akkor nem ment. Első szerelem.
A mostani barátom: Nemsokára 4 hónapja vagyunk együtt, sokat jelent nekem. Sok időt töltünk együtt, alapvetően boldog vagyok vele, és nem akarom elveszíteni. Mégis az első szerelemhez húz a szívem. Kit válasszak? Ti kit valasztanátok? És miért?
Először is, ne haragudj, de itt a "nagyok" vannak, neked a "tini párkapcsolatok" kategóriában a helyed.
Másodszor: Nem szereted a mostani pasidat, csak érzelmileg kötődsz hozzá. Ha szeretünk valakit, akkor nem kell más. Sem ex, sem senki más. Azt hiszem ez így elég világos. Ne legyél tisztességtelen, ha annyira a másik csóka kell, akkor hagyd a mostani pasidat, és próbáld meg avval, akiért rajongsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!