Szerelmes vagyok egy cigány csajba, ő is belém, de félek belevágni a kapcsolatba . Megérné?
NE vágj bele.
Az egyik tesóm belevágott és nagyon rosszul jött ki belőle. (az ő szerencsétlensége még külön, h a csaj terhes is lett- "természetesen" fogamzásgátló mellett. Azóta már nincsenek együtt, de mindenki rosszul járt- főleg a kisgyerek. Meg a tesóm is. )
Miért nem jó neked egy magyar csaj?
Van az osztályomba egy cigánycsaj, ápolt, jó anyagi körülményei vannak mégis egyszer szétakart verni pusztán azért mert hungarista fiúval jártam. Az egyik osztálytársammal össze is verekedtek azért mert a lány véletlenül meglökte.
Ezeknek a vérükbe van a verekedés komolyan. A többiről meg ne is beszéljünk....
Na nembaj belőled meg valószínüleg fehércigány lesz..átveszed majd szépen a szokásait és te is raj leszel. Arról ne is beszéljünk ha szakitottok szerintem még a rokona rokonát is rádküldi.
16/L
Szerintem ha tényleg kedveled a lányt, nyugodtan vágj bele. Klassz, hogy vannak még intelligens - nem rasszista emberek. Sok boldogságot :]
Kapcsolattól, bőrszintől függetlenül viszont az a kommentelő fentebb aki a terhesség ellen beszélt, nagyon nagy igazságot mondott. Férfi létedre erre tessék vigyázni, a lány szedjen fogamzásgátlót + Te mindig ragaszkodj a gumihoz (saját, bontatlan gumi).. Igy semmi rossz nem történhet veled. Ha összejön, és majd 10 év múlva gyereket akartok, le lehet szokni erről, ha meg nem, hát szakitotok, kész. Ha nem megy bele a lány, az megint csak árulkodó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!