Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy cigány...

Szerelmes vagyok egy cigány csajba, ő is belém, de félek belevágni a kapcsolatba . Megérné?

Figyelt kérdés
Családom nem szereti a romákat . Az ő családjának nincs baja a magyarokkal , rendesek ( nem kötözködnek ), ápolják magukat, de dolgozni nem dolgoznak , csak adnak vesznek minden kacatot , abból van a pénzük . 4 gyerekük van , abból három még óvodás meg kisiskolás . Erősen " cigányosak " jellemileg , de nekem tetszik a stílusuk , kijövök velük , mindig röhögök a szüleivel is . ( Szülei úgy tudják hogy csak haverok vagyunk a lánnyal )
2010. jún. 26. 23:25
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
80%
Na megszólalt a cigány kultúra.
2012. aug. 23. 13:32
 32/35 anonim ***** válasza:
80%

"hogy nyo***jam a szátokba a kecsapos virsilmiet magyarok ti mivel vagytok különbek mint mi, sőt mi még szépek is vagyunk nem olyan tejföl fejű patkányok"

Ugye tudod,hogy ezzel is csak a cigányság negatív képét erősíted?

Szerintem nagyon is jól tudják a cigányok,hogy miért nem bízunk a cigányság nagy részében.ismétlem nagy részében.Nem minden cigányra vonatkozik.

2012. aug. 24. 07:50
 33/35 anonim válasza:
Fhúú én is hasonló helyzetben vagyok szerelmes vagyok 1 gyönyörű cigány lányba :) Nagyon szép nem látszik rajta hogy, cigány aranyos meg minden nagyon csinos :) Már volt nálunk az anyukám kedveli nem szereti a cigányokat de ött kedveli mert hogy, intelligens :) De nem engedik a szülei hogy, együtt legyünk :/ Amúgy normálisak dolgoznak az anyukája ápolónő az apukája meg kamionos oláh cigányok! Nem olyan cigányosok egyébként meg engednek neki sok mindet hogy, mini szoknyába járjon fesse magát meg ilyenek :) De aszt nem hogy, barátja legyen :/ Mondjuk lehet azért meg még csak 14 éves :/
2013. jún. 10. 14:53
 34/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok , már régen vége a történetnek ! A következő lett belőle : két hónapig jártunk , aztán kiismertem a családot . Egy piszok , dologkerülő banda , akik csak engem akartak lehúzni kajába meg pénzbe ( hozzál már a gyerekeknek egy kis csokit , hozzál lisztet , kenyeret , kávét ) . Amikor meg találkoztunk az " unokatesókkal " , barátnőm teljesen kikelt magából , nem bírt viselkedni , hangosan és undorítóan röhögött . Szinte beégetett a többi ember előtt . Aztán szakítottunk , és hála istennek más városban lakunk ezért nem is találkozunk . Ez nem csak előítélet , kiismertem az egész népséget . Egy évig dolgoztam a városi önkormányzatba mint munkavezető . Húsz emberem volt , abból tizenöt cigány . A többi városban is ugyanezeket hallottam amit most leírok . A fele nem járt melózni , mert kitaláltak mindenféle okot . Rengeteget szívtam miattuk , nem akartak dolgozni , ha nagy nehezen rábeszéltem őket , akkor átkoztak , ordibáltak . Egy dologkerülö , piszkos népség . Utolsó , hiába a nagy szerelem , a vér vízzé nem válik , én azt ajánlom , felejtsd el . Vagy ha belemész , akkor neked is cigánnyá kell válnod . Döntsd el , megéri - e ez neked .....
2013. jún. 19. 17:24
 35/35 anonim ***** válasza:
39%
már elnézést, de magyarok vagyunk nem cigányok. ne keverjük a csoki vanília fagyit.
2013. jún. 25. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!