Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy cigány...

Szerelmes vagyok egy cigány csajba, ő is belém, de félek belevágni a kapcsolatba . Megérné?

Figyelt kérdés
Családom nem szereti a romákat . Az ő családjának nincs baja a magyarokkal , rendesek ( nem kötözködnek ), ápolják magukat, de dolgozni nem dolgoznak , csak adnak vesznek minden kacatot , abból van a pénzük . 4 gyerekük van , abból három még óvodás meg kisiskolás . Erősen " cigányosak " jellemileg , de nekem tetszik a stílusuk , kijövök velük , mindig röhögök a szüleivel is . ( Szülei úgy tudják hogy csak haverok vagyunk a lánnyal )
2010. jún. 26. 23:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
21%
Miért?
2010. júl. 2. 20:10
 22/35 anonim ***** válasza:
72%
Kezdjetek el járni, meglátod hogy jössz ki vele/velük. lehet, hogy teljesen más gondjaitok lesznek, nem ez :) én fajtiszta európaival jártam, mindketten gazdagok voltunk, előkelő környéken laktunk, elitgimnazisták stb :S mégse ment a dolog :SSS
2010. júl. 2. 20:56
 23/35 anonim válasza:
20%

én szeretem a cigány csajokat , jártam is már egy kettővel

de most megint jó lenne

2011. jún. 11. 15:21
 24/35 anonim ***** válasza:
74%

Nincs a környéken neked tetsző szép magyar lány ??

Szeretnél cigány gyerekeket és elcigányosodni ? Mert ez lesz belőle.

2011. jún. 18. 14:17
 25/35 anonim ***** válasza:
70%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 2010-06-27 00:00

Nem mi választjuk ki, hogy kibe leszünk szerelmesek.

Amúgy én nem mernék nagyon belevágni, mert félnék a következményektől, de sosem lehet tudni. :)

És amúgy történt azóta valami?

2011. jún. 18. 15:43
 26/35 anonim ***** válasza:
52%

Undorító!!!

Hagyd a fenébe, vér nem válik vízzé.

2011. jún. 18. 17:14
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy hasonló kérdésnél olvastam hogy egy srác megírta hogy őt jól megverték azért, mert 17 évesen nem akarta elvenni a cigány csajt. Egyébként 100% hogy el fogsz cigányosodni, tőlünk két háznyira is lakik egy ilyen pofátlan banda, a családfőre meg nem mondanád hogy magyar. Pedig az, legalább is genetikailag.
2011. jún. 19. 12:35
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ajánlom.jártam cigány lánnyal,és róla tudtam,hogy rendes,mert tényleg az volt.nem agresszív,tiszta,aranyos.de a családja teljesen más volt,még a lány is utálta őket,mert vele is olyanok voltak.a bátyjával többször kerültem összetűzésbe,csak azért,mert együtt voltam a csajjal.végül szakítottunk,mert őt visszahúzta a családja nem tudtunk volna együtt maradni.

tudod az a baj a romákkal,hogy nagyon rafkósak.hiába látod úgy,hogy rendesek,ápoltak,ők tudják,hogy csak így tudnak beilleszkedni a társadalomba,ezért oszkár díjas színészekként viselkednek mások előtt.Nem azt zárom,ki,hogy nem lehetnek tényleg jó fejek,csak ezt jó ha tudod.ha nem dolgoznak,csak csencselnek,az már eleve nem túl jó,gondolj bele,lopott cuccok,bűnözőkkel tarthatják a kapcsolatot.meg amit írt az egyik válaszoló,hogy egyszer megbántod őket,akár akaratlanul is,és máris ellenségeid lehetnek,mert ők egymás között nagyon összetartóak,és akkor már nem a te érdekeidet fogják nézni.úgyhogy lehetőleg felejtsd el.tudom,hogy nehéz,mert a szerelem ellent mond a józan észnek,de gondolni kell ezekre a dolgokra is.

2011. nov. 1. 08:12
 29/35 anonim ***** válasza:
Ne.
2011. nov. 1. 14:44
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
hogy nyo***jam a szátokba a kecsapos virsilmiet magyarok ti mivel vagytok különbek mint mi, sőt mi még szépek is vagyunk nem olyan tejföl fejű patkányok
2012. aug. 23. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!