Szerelmes vagyok egy cigány csajba, ő is belém, de félek belevágni a kapcsolatba . Megérné?
én szeretem a cigány csajokat , jártam is már egy kettővel
de most megint jó lenne
Nincs a környéken neked tetsző szép magyar lány ??
Szeretnél cigány gyerekeket és elcigányosodni ? Mert ez lesz belőle.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2010-06-27 00:00
Nem mi választjuk ki, hogy kibe leszünk szerelmesek.
Amúgy én nem mernék nagyon belevágni, mert félnék a következményektől, de sosem lehet tudni. :)
És amúgy történt azóta valami?
Undorító!!!
Hagyd a fenébe, vér nem válik vízzé.
Én nem ajánlom.jártam cigány lánnyal,és róla tudtam,hogy rendes,mert tényleg az volt.nem agresszív,tiszta,aranyos.de a családja teljesen más volt,még a lány is utálta őket,mert vele is olyanok voltak.a bátyjával többször kerültem összetűzésbe,csak azért,mert együtt voltam a csajjal.végül szakítottunk,mert őt visszahúzta a családja nem tudtunk volna együtt maradni.
tudod az a baj a romákkal,hogy nagyon rafkósak.hiába látod úgy,hogy rendesek,ápoltak,ők tudják,hogy csak így tudnak beilleszkedni a társadalomba,ezért oszkár díjas színészekként viselkednek mások előtt.Nem azt zárom,ki,hogy nem lehetnek tényleg jó fejek,csak ezt jó ha tudod.ha nem dolgoznak,csak csencselnek,az már eleve nem túl jó,gondolj bele,lopott cuccok,bűnözőkkel tarthatják a kapcsolatot.meg amit írt az egyik válaszoló,hogy egyszer megbántod őket,akár akaratlanul is,és máris ellenségeid lehetnek,mert ők egymás között nagyon összetartóak,és akkor már nem a te érdekeidet fogják nézni.úgyhogy lehetőleg felejtsd el.tudom,hogy nehéz,mert a szerelem ellent mond a józan észnek,de gondolni kell ezekre a dolgokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!