Szerelmes vagyok egy cigány csajba, ő is belém, de félek belevágni a kapcsolatba . Megérné?
Undorító.
Amúgy van egy történetem, bár egy csajról szól. Nézegettem mamámnál a régi képeket és feltűnt egy gyönyörű szőke lány. Nagybátyám unokatestvére volt asszem, mamám szerint "szerelmes volt belé". Gyönyörű lány volt, nem csoda, hogy feltűnt. Aztán mamám meséli, hogy hogy járt. Hozzáment egy cigány fiúhoz. Szép házat vettek a szülei, jól éltek, nagyon szerette a fiút. De hát jöttek a gyerekek és jött a faji egyenlőség, a cigány elkártyázta, elitta az összes pénzt, el kellett adniuk a lakásukat és az ország egyik legnagyobb putrijába kerültek, mély szegénységbe. Ki tudja mi lett vele, valszeg "boldogan' él míg meg nem hal. De igazából ezt csak az tudná átérezni, aki látta azt a gyönyörűséges szép magyar lányt.
Nekem ha a gyerekem ilyet csinálná, nemhogy nem támogatnám, kitagadnám.
A cigányok nagyon jó pofák tudnak lenni.Egészen addig amíg valami miatt meg nem haragszanak rád.
Ismerek ilyen cigányt amilyet te is leírtál.Ő dolgozik,jó fej,sokat lehet neki röhögni,aranyosan beszél az emberekről...De ő is tipikus cigánytermészetű,láttam a saját körében.Hááát...:(
Egy kapcsolatban pedig nagy esély van,hogy valami miatt magadra haragítod őket.Még ha a közvetlen család nem is bántana,de a rokonokat ismered?
Szerintem ha szereted és ő is téged akkor nyugodtan!
Én is egy roma lány vagyok .. és szerelmes vagyok egy magyar fiúba .. a fiú is eleinte járni akart velem meg minden .. de a szülei nem engedik hogy romával járjon!
Rossz volt neki is .. nemtudom hogy ő hogy érez de én
azóta én totál ki vagyok bukva.. :(
Miért? :'[
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!