Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan győzzem meg a fiút,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg a fiút, akibe szerelmes vagyok, hogy bízhat bennem?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy fiúba, de már nem bízik bennem. Nem csaltam meg senkivel, csak bizonytalan voltam. És ő ezt úgy vette, hogy azért csináltam ezt mert biszex vagyok, és majd otthagyom egy csajért. Meg ő nem bízik bennem, meg az exe két év után a könnyebb heteró életet választotta. Szeretném valahogy meggyőzni, hogy bízhat bennem, ő az első viszonzott szerelmem. Arra gondoltam, hogy valahogy udvarolnom kellene neki, de lehet hogy fiúk között ez ciki. Vennék neki bon-bont, valami italt, vagy küldenék szerelmes számot neki. Ezzel elérnék valamit vagy ez fiúk között égő szerintetek?
2018. nov. 12. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a tett a lényeg.Bizonyítsd be neki hogy szereted és bízhat benned.Tudod a bizalmat azt nem lehet megvásárolni semmivel,ugyanis hosszu idő hogy a bizalom újra ki alakuljon...Tapasztalattal írok neked,ugyanis voltam már én is úgy,hogy nem bíztam meg a páromban,hiába vitt el mindenhova ha nem úgy állt a dolgokhoz ahogy kellett volna.
2018. nov. 12. 20:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, de muszáj meggyőznöm, hogy adjon egy esélyt. Lehet, hogy nyálas de szerelmes verset kezdtem írni, meg a szerelmes számot már elküldtem neki.
2018. nov. 12. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A bizalom, nem egy megvehető dolog, még romantikus gesztussal sem. Az egy kiérdemelt kapcsolati tényező, amiért sokat kell tenni. A lényeg, hogy mellette állj és rájöjjön, hogy nem fogod elhagyni úgy, ahogy előtted más tette.

(De ettől függetlenül, az udvarlás nem ciki és érdemes tenni a másikért.)

2018. nov. 13. 07:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne ajándékokat vegyél neki, hanem szeresd. Ha ezt érzi akkor előbb utóbb meg fog bízni benned.
2018. nov. 13. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!