Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kedves barátom, aki heteró, de én szerelmes vagyok belé. Hogyan tudjam meg, hogy nem -e biszex?
Figyelt kérdés
2018. nov. 1. 17:22
1/6 anonim válasza:
Ha tudod, hogy hetero, akkor miért lenne biszex? 🤔
2/6 anonim válasza:
Ráadásul hetero emberek között is elég alja dolog barátságot tönkretenni szex vagy kapcsolat kedvéért
A barátság sokkal erősebb és fontosabb kapocs
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves kettes nem az élvezet miatt akarom megtudni, hogy az -e. És kedves egyes azért akarom megtudni, mert ő azt mondta, hogy lenne biszex.
2018. nov. 1. 17:27
4/6 anonim válasza:
alapjáraton majdnem mindenkinek vannak homoerotikus fantáziái..
az már más kérdés, hogy sokan ezt nem vallják be..
az meg még másabb, hogy a fantázia és a valóság közti különbség meglehetősen nagy
5/6 he84 válasza:
Hmm, hát ez a "lenne biszex" eléggé furának tűnik kérdező. Ha ő valóban heteró, akkor nem tud biszex lenni, ez nem döntés kérdése. Az más kérdés, ha netán divatból megjátssza, az nem jó és szánalmas,... Ha biztosan heteró, akkor mondj le róla ilyen téren és maradjatok barátok. Jobb a semminél.
6/6 A kérdező kommentje:
Ötös tudom, hogy ez nem döntés kérdése. Valóban mondott ilyet. Bár én is kezdek róla egyre jobban lemondani és csak barát leszek vele, mert nem "megkapni"
2018. nov. 1. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!