Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a legjobb haveromba, mit tegyek?
Régi osztálytársam, 1 éve jöttem rá, hogy full bzi vagyok és rájöttem, hogy amit eddig előtte iránt éreztem az nem barátság hanem szeretelem. Mit tegyek? Nem akarom megijeszteni, de valahogy jelezném hogy sokat jelent.
22/F
Lehet kamu, de azért adok tanácsot. :D
Volt már szó köztetek a melegekről? Szóval tudod, hogy mennyire elfogadó, hogyan viszonyul a témához? Ha nem, először ezt kéne felvezetni valahogy, hogy beszéljetek erről, ismerd meg a véleményét. Remélem nem homofób, mert amúgy be is vallhatnád neki simán, hogy meleg vagy. Ha a legjobb haverod, nem hiszem, hogy kiakadna. :) Igazából szép, apró lépésekben haladj szerintem, ne támadd le vele. Utána már többször szóba jöhet majd a dolog. Úgyis lehet látni a reakcióján, hogy mit gondol. És majd attól függően mérlegelsz, megérné-e elmondani neki, hogy szereted - már ha tényleg így érzel. ;)
Ha tudod, h full hetero, akkor tudod ezt ugy isbjelezni, h figyelmes vagy vele, segitokesz stb.
Ennyi boven eleg.
szoptatni ?! : O O mi ez?
a nők szoptatják a kisbabájukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!