Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerelmes meg feltekeny...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes meg feltekeny vagyok, hogy tudnek kilepni az eletebol szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerelmes meg feltekeny vagyok az egyik pasiba,korombeli 40+ vagyunk mindketten.

Egy jol kinezo,ferfias,kapos pasirol van szo.Sajnos elerte azt nalam h beleszerettem.Az a baj hogy allandoan osszevissza dug mindenkivel,napi szinten van hogy 2-3 kulonbozo emberrel is osszefekszik.

Nem szeretnem teljesen megszakitani a kapcsolatot vele de lekene mondanom rola,semmi szex vele.Mindig azt irja h szeret,hianyzok neki de tudom ez nem ugy van.Sokszor nagyon csunjan bant el velem.Nem vagyok hulye,tudom a tolem kapot anyagi tamogatasok miatt van velem.Hogy a fenebe tudnek kiszeretni belole szerintetek?

2018. dec. 21. 10:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Csak drasztikusan. Egyik napról a másikra, minden kapcsolatot meg kell szakítani vele. Máshogy nem megy, mert ha bármilyen kapcsolatod van vele vissza fogja könyörögni magát, mert Te még mindig szerelmes vagy belé.

Keress inkább egy olyat aki viszont szeret és nem csak kihasznál :S

2018. dec. 21. 10:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Régen, hónapokkal ezelőtt volt hasonló kérdés, még az életkorok is megegyeztek. Remélem nem te vagy azóta is és szenvedsz egy ilyen köcsög miatt.

Ha nem, akkor pedig tanácsolom, kezdj el lépkedni ezen az egyetlen járható úton, hogy adj esélyt magadnak és másoknak, 40+ -osan még nincs minden veszve hidd el :) egy életed van, ne pazarold olyanokra aki nem érdemli meg. a Miért-ekre pedig tanuld meg 40 évesen, az a legjobb az élet során, ha NEM kapunk választ rájuk, mert még jobban fájna.

27/u

2018. dec. 21. 11:02
 3/13 A kérdező kommentje:

2es valaszolo,sajnos en vagyok az.

Azota sem tortent semmi javulas koztunk,ugyanott tartok mint honapokkal ezelott.

Mivel en is parkaocsolatban elek(nyitott) es a parom is ismeri ezt a jo madart,nem tudok minden kapcsolatot megszakitani vele,sajna.A parom ismeri ot meg mielott en osszejottem a 'szerelmemmel' de csak ismerosi szinten,nem baratok.Valahogy kitudnek szeretni belole,az lenne a megoldas.Erzelmileg zsarol allandoan,en naivan sokszor el is hiszem

2018. dec. 21. 11:14
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Kicsit összezavarodtam. Akkor most van egy nyitott párkapcsolatod és szerelmes vagy valakibe aki nem a párod. És rá vagy féltékeny, mármint nem a párodra, hanem a "szerelmedre"? Jól értem?
2018. dec. 21. 11:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a pasival nagy öngólt lőttél!

Miért hagyod magad ennyire kihasználni?

Szakíts vele végleg és keress valaki mást!

2018. dec. 21. 11:31
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen,valami olyasmi.Paromtol tobb oknal fogva nem tudok es nem is szeretnek elkoltozni tobb oknal fogva de ebben nem szeretnek bele menni.
2018. dec. 21. 11:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem úgy érezni, bár nem ismerlek, de egész egyszerűen a saját naivitásod, hiszékenységed teszi tönkre az életed. Ne rózsaszín szemüvegen keresztül nézd az életet, hidd el légyszi hogy ez a fiú akit úgy szeretsz, nem fog megváltozni, különösen nem 40 év felett. Amennyire lehet, minden kapcsolatot szakíts meg vele. De szerintem hiába tépjük a szánkat itt többen, hónapokkal ezelőtt is megfelelő tanácsokat kaptál, ami nem segített, innentől csakis magadra számíthatsz.
2018. dec. 21. 11:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Mint irtam,nem tudok teljesen szakitani vele.Hiteget mindig,en meg naivan elhiszem amit mond.
2018. dec. 21. 12:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
És akkor ő a hibás? :D most mondtad ki hogy TE vagy a naiv. Miért hiszed el? Egyáltalán miért adod meg a lehetőséget hogy hitegessen? Tudod hogy ő otthon magában mekkorákat röhög a markában rajtad? Joggal egyébként. Most had mondjak egy ide illő közhelyes mondást: Aki hagyja hogy kihasználják az meg is érdemli. Egyébként az hiányzik neked hogy tudj írni róla, panaszkodni, de nem lesz senki aki fogja a kezed 40 évesen, csak te egyedül tudsz változtatni - ha akarsz, de nem akarsz. Jó így neked azt hiszem. Őszinte voltam.
2018. dec. 21. 12:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy érzem, hogy ezen a helyzeten igazából Te sem akarsz változtatni. Azok alapján amit leírtál úgy gondolom, hogy azért mert amit tőle "kapsz" az neked is nagyon jó. Csak Te ebből (belőle, a kapcsolatotokból) többet szeretnél. Neki meg pont tökéletes így a helyzet.

Ha nem tudsz és nem is akarsz ezen változtatni akkor csak annyit tehetsz, hogy a helyén kezeled a dolgokat. Annyit vársz csak el tőle amennyit beletesz ő is ebbe a helyzetbe és semmivel sem többet.

2018. dec. 21. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!