Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki féltékeny mindig szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki féltékeny mindig szerelmes?

Figyelt kérdés

Párom nagyon nagyon féltékeny. Viszonylag friss kapcsolat, így picit túlzásnak érzem. Pl téves hívás után vissza akarta hívni az illetőt, hogy ne hivogasson. Soha nem adtam okot ilyesmi viselkedésre. Egy barátja tele beszéli a fejét, hogy én férfiakkal dolgozom, ne gondolja, hogy nem környékeznek meg. Amikor kb 5 napig nem tudtunk találkozni munka miatt, akkor megkérdezte, hogy találkoztam e mással.

Nem tudom kezelni a dolgot, mert ilyen fokú féltékenységgel nem volt dolgom.

6 hónapos kapcsolat. Nem tudom ez a szerelem jele e, vagy meneküljek amíg nem késő...

2018. máj. 13. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Nem feltétlenül. Van, akiben csak birtoklási vágy van.

Hát, már az első gáz féltékenységi helyzetnél lépned kellett volna.

2018. máj. 13. 20:40
 2/7 anonim válasza:
47%
Én azért volt ám féltékeny mert féltem hogy el veszítem sajnos meg is történt ő volt az elő szerelmem azóta nem volt senkim.
2018. máj. 13. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes, de ettől függetlenül menekülj. Vissza akart hívni egy téves számot? Wtf? Nane már.. ez rohadtul túlzás.
2018. máj. 13. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A féltékenység nem gyógyítható!!!

A világ legjobb kapcsolatát is tönkre teszi - előbb utóbb!

Szörnyű! Addig menekülj amíg nem késő!!!

Mindig rosszabb lesz, és egy idő után te is belebolondulsz.

2018. máj. 13. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Ez beteges féltékenység, ami sose vezet jóra. Meg az a meglátásom, hogy az ilyenek a legnagyobb megcsalók, és azert is ilyen féltékenyek, mert magukból indulnak ki. Szoval inkább menekülj.
2018. máj. 13. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
A féltékenységnek semmi köze a szerelemhez. Amihez köze van, az a rossz kötődési minták, rossz önértékelés és a birtoklási vágy. Ha azt hiszed, ennél ez jobb lesz, akkor nagyon tévedsz, a párocskáúd tipikusan az a degenerált ember, aki mellett egy idő múlva már a lakásból se léphetsz ki. Friss mgé a dolog, biztos, hogy komolyan sérülni akarsz? Mert ha nem és van akár egy minimális kis eszed, akkor azonnal otthagyod, nincs az a jó tulajdonság, amivel kompenzálhatná az ember ezt az undorító viselkedést.
2018. máj. 14. 11:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Önértékelési,kötődési zavarok valóban ez áll a beteges féltékenység mögött,na meg persze egy adag birtoklásvágy. Sajnos én is ilyen "beteg" vagyok. Ezért is kerülöm inkább a kapcsolatokat. Hiába ismertem fel és hiába olvastam róla és hiába érzem azt szingliként,hogy már nem lennék megint ilyen ,ah sajnos de ,ha van egy barátom kezdődik az őrület. Tuti megcsal,tuti tetszik neki az a csaj, nem tetszem neki, meg fog csalni,ha egyedül megy el,meg fog csalni,ha beszél a szebb kolleginával stb. Igen gyerekkoromban nem kaptam szeretetet,nem láttam jó mintákat,elégedetlen vagyok a külsőmmel, beteges szeretere van szükségem. Sajnos nem tudom erre van e megoldás,de te menekülj mert férfiban még rosszabb,ő képes bántlamazni is.
2018. máj. 14. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!