Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerelmes vagyok egy fiúba, de nem merek vele belevágni testi dolgokba az, miért van?

Figyelt kérdés
Az egyik fiúról van szó aki az osztálytársam, és beleszerettem amikor megláttam. Ő olyan szép az arca, a teste, úgy mindene tetszik. Amikor megláttam egyből elkezdtem iránta érezni valamit. Összebarátkoztunk egyszer megvédtem amikor belekötöttek, amiért bajba is kerültem.Elmondta azt is, hogy meleg. De a barátok között meg nagy csajozós vagyok, senki nem gondolná rólam, hogy beleszerettem egy fiúba. Mikor ketten vagyunk, és megölel az jó, de nem mondom neki, hogy érdekel vagy ilyesmi. Mikor a fiúkról mondott valamit, akkor mondtam neki, hogy sohasem csinálnék fiúval semmit. És akkor szomorú lett, utána vigasztaltam, hogy nem baj, hogy a fiúkat szereti, meg nagyon jó barát. Láttam már felső nélkül, és szép, akkor azt éreztem, hogy megcsókolnám. De aztán belegondolok, hogy de ő egy fiú, és nem csinálok semmit.
2018. dec. 27. 15:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki hogy szereted es jojjetek ossze xd
2018. dec. 27. 15:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Küzd le magadban ezt a dolgot és valdd be neki hogy mégis érzel iránta valamit. Ne cseszd el ha már egy ilyen fantasztikus srác van a környezetedben.
2018. dec. 27. 16:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez a lényeg, nem kell rögtön szexre meg intimebb dolgokra gondolni, a legszebb kapcsolatok öleléssel indulnak, és a lassú egymás felé közeledésről. Tök jó lenne ha összejönnétek, és lassan megismernétek egymást :) úgy értem testileg. Biztos vagyok benne ha így lenne, lassan megkívánnád
2018. dec. 27. 17:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy pillanatig se habozz, mond meg neki és jöjjetek össze, különben később nagyon bánni fogod.
2018. dec. 27. 18:04
 5/15 anonim válasza:
97%
Te normális vagy ? Egy meleg nehezen fog találni akárkit is igényének !mond meg neki még ma!
2018. dec. 27. 18:25
 6/15 A kérdező kommentje:
Meleg tuti nem vagyok, mert sok lánnyal lefeküdtem már. A barátom is érzelmileg fontos számomra, és lehet hogyha leöltöznénk zavarna, hogy fiú.De nem tudom már vertem úgy, hogy rágondoltam, meg csajjal is voltam úgy. Meg ha csinálnék valamit vele, akkor b??? lennék, és ez zavarna. Így meg egy szép érzés lenne, ha lány lenne. Az a baj, hogy ő nekem olyan szép mint egy lány, és mikor öltözködött minden bajom volt.
2018. dec. 27. 19:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Te csak attól félsz, hogy mit szólnak hozzá. A szíved mutatja a helyes utat.
2018. dec. 27. 21:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik az a bajod hogy nem tudod elfogadni hogy bejön egy fiú. Márpedig bejön, vonzódsz hozzá, ezen kár tovább gondolkozni. Mivel voltak csajaid is inkább biszex lehetsz nem meleg. Sőt az is lehet ő az egyetlen fiú aki megmozdít benned valamit. Hagynád elveszni azért mert farka van?
2018. dec. 27. 22:24
 9/15 A kérdező kommentje:
Szerintem is biszex vagyok, de lányokba még nem voltam szerelmes, csak a szex volt jó. Sokat gondolkoztam ezen és hiába érzem ezt, nem tudnám vállalni. Rettegve meg hogy lehet élni, hogy mikor derül ki. Rengeteg hátrány érne érte, a családomat is. Ha tovább barátkozom vele, akkor az sem lesz jó. Az a baj, hogy két azonos nemű ember nem lehet boldog kapcsolatban. Mindenhol bántják ezért az embereket, meg az emberek kisebb dolgokba is beleszólnak.
2018. dec. 28. 12:07
 10/15 anonim ***** válasza:
97%

"Az a baj, hogy két azonos nemű ember nem lehet boldog kapcsolatban. "

Szerintem millió ellenpélda van rá a világban.

2018. dec. 28. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!