Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért mondd ilyet a homoszexuális tesómra a párom?
Figyelt kérdés
A kapcsolatunk elején elmondtam neki, hogy a tesóm meleg, tehát ha homofób vagy ilyesmi akkor bele sem kezdek vele kapcsolatba. Olyan szépen előadta, hogy őt nem zavarja két férfi kapcsolata, meg nem bántana meg azzal, hogy emiatt elítéli a bátyámat. A napokban közösen filmeztünk otthon, és ott is normálisan viselkedett a párom, egyébként a tesóm ott volt a párjával, és ők sem csináltak semmit, csak megölelték egymást, nem csókolóztak előtte. Erre azt hallom vissza, hogy közös barátaink előtt olyanokat mondott a tesómról, és a párjáról, hogy elég volt neki ezekkel a k..... b....kal egy estét eltöltenie, mert a látványuktól rájön a hányinger. Meg, hogyha nem szeretne engem már mikor megtudta lelépett volna, mert utálja mindet. Ez engem nagyon megbántott, hogy ilyeneket mondd a tesómról, megfogom védeni, és ezt már nem tudja megmagyarázni.Nekem ilyen pasi nem kell.Nem tudom megérteni, hogy mondhat ilyet róla, amikor a szemünkbe meg jó pofizik.2018. okt. 13. 19:00
41/41 A kérdező kommentje:
Egyébként amíg ez a találkozás nem történt meg, a tesóm tanította neki a matekot, hogy sikerüljenek a vizsgái. És mindig mondta, hogy milyen rendes, hogy elmagyarázza neki mert megbukna. Meg hogy ez milyen sokba kerülne neki, ha tanárhoz járna. Már csak emiatt is hálás lehetett volna.
2018. okt. 15. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!