Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből érezheti valaki, hogy homoszexuális és nem biszexuális?
Biszex vagyok de jobban hajlok a férfiak iránt, szexuálisan.
Mindkét oldalon képes vagyok érzelmeket kifejezni(nagyon szerelmes tudok lenni).
Volt 1 komoly barátnőm 19 éves koromban, most komoly barátom van.
De kezdem úgy érezni lassan, hogy huzodom a meleg oldalra, de ezzel nincs semmi bajom, idő alatt alakul ki.
Remélem tudtam segíteni!
Utolsó vagyok!
Ne hogy azt tedd hogy elnyomod! Én csináltam kiskorom óta, tudtam hogy mennyire eliteli a csaladom, mar elmondtam, rosszul esett nekik mert a vilagot látták bennem, de időt adok nekik.
Magamat is nehezen fogadtam el, szóval ez ilyen, csak ne nyomd el és ne érdekeljen ki mit gondol, ha szeret akinek elmondod akkor még jobb lesz a kapcsolatod az illetővel, tudja hogy bízol benne!
Én abból tudtam, hogy hiába találtam olyan lányt aki tökéletesen passzolt mindenben (személyisége, humora, kisugárzása, szépnek is láttam) de szexuálisa egyszerűen nem izgat fel (viszont nagyon jó barát :) ). És ez minden nővel így van. Egyáltalán nem vonz a női test. látom, ha valaki szép, esztétikus, de a "kisfőnököt" egyáltalán nem érdekli :S
Vagy hétköznapi dolgok, pl körülötted minden férfi észreveszi hogy belépett egy jó csaj az ajtón te meg annyit veszel csak észre, hogy valaki bejött mert huzat van :D
Kérdező, ha gondolod írj rám, nekem is segítettek, pár hónapja coming outoltam otthon... 15 éves korom óta elnyomtam, hogy nem szabad, és tudatában voltam vele hogy depressziós vagyok, es pszichológushoz mentem (mind elkuldott a picsba mert akkor leszel mentalisan beteg ha elnyomod).
Ebbe jó ha valaki segít, tanácsot ad!
Nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!