Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miből érezheti valaki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből érezheti valaki, hogy homoszexuális és nem biszexuális?

Figyelt kérdés
Ha tegyük fel valaki gyerekkorától a saját neméhez vonzódik, de társadalmi hatásra,pl. félelemből kapcsolatot kezd az ellenkező nemmel, és eljut oda, hogy lefekszik velük, meg úgy ahogy elvan, de az a nagy szerelem nincs meg, csak erős szeretett. És mondjuk egy-két emberhez pl. sztárokhoz vonzódik az ellenkező nemből. De úgy alapvetően feljön benne az érzés a kapcsolatok során, hogy a saját nemét szereti.Meg bele is szeretett azonos nemű barátaiba. De még kapcsolata nem volt velük. Az ilyen ember homoszexuálisnak vagy biszexuálisnak tekinthető?
2018. okt. 1. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
Abból, hogy búzi.
2018. okt. 1. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Ezek mesterséges kategóriák, a valóságban csak átmenet van, falak nélkül.
2018. okt. 1. 17:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Meleg.

Én is igy vagyok vele.

2018. okt. 1. 18:51
 4/10 A kérdező kommentje:
3. Én is erre gondolok, de az érthetetlen számomra, hogy akkor hogy tudok nővel szexuális életet élni. Szoktam kezdeményezni is, mondjuk előfordul, hogy fiúkra gondolok közben. De érzem, hogy a szerelmet fiúk iránt érzem.
2018. okt. 1. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Biszex vagyok de jobban hajlok a férfiak iránt, szexuálisan.

Mindkét oldalon képes vagyok érzelmeket kifejezni(nagyon szerelmes tudok lenni).

Volt 1 komoly barátnőm 19 éves koromban, most komoly barátom van.

De kezdem úgy érezni lassan, hogy huzodom a meleg oldalra, de ezzel nincs semmi bajom, idő alatt alakul ki.

Remélem tudtam segíteni!

2018. okt. 2. 10:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok!

Ne hogy azt tedd hogy elnyomod! Én csináltam kiskorom óta, tudtam hogy mennyire eliteli a csaladom, mar elmondtam, rosszul esett nekik mert a vilagot látták bennem, de időt adok nekik.

Magamat is nehezen fogadtam el, szóval ez ilyen, csak ne nyomd el és ne érdekeljen ki mit gondol, ha szeret akinek elmondod akkor még jobb lesz a kapcsolatod az illetővel, tudja hogy bízol benne!

2018. okt. 2. 10:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én abból tudtam, hogy hiába találtam olyan lányt aki tökéletesen passzolt mindenben (személyisége, humora, kisugárzása, szépnek is láttam) de szexuálisa egyszerűen nem izgat fel (viszont nagyon jó barát :) ). És ez minden nővel így van. Egyáltalán nem vonz a női test. látom, ha valaki szép, esztétikus, de a "kisfőnököt" egyáltalán nem érdekli :S

Vagy hétköznapi dolgok, pl körülötted minden férfi észreveszi hogy belépett egy jó csaj az ajtón te meg annyit veszel csak észre, hogy valaki bejött mert huzat van :D

2018. okt. 2. 11:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Eddig elnyomtam, de nem sokáig bírom nők mellett, mert jönnek az érzéseim férfiak iránt. Két év volt a leghosszabb amit bírtam nővel. De azt is tudom, hogy nem tudnám vállalni magam,mert mindenhol azt hallom, hogy az ilyen embereket elítélik.
2018. okt. 2. 16:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha gondolod írj rám, nekem is segítettek, pár hónapja coming outoltam otthon... 15 éves korom óta elnyomtam, hogy nem szabad, és tudatában voltam vele hogy depressziós vagyok, es pszichológushoz mentem (mind elkuldott a picsba mert akkor leszel mentalisan beteg ha elnyomod).

Ebbe jó ha valaki segít, tanácsot ad!

Nyugodtan!

2018. okt. 2. 16:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A szexualitás egy skála, és szerintem nagyon ritka a tényleg, kőkemény full hetero, aki soha az életben nem érez semmilyen vonzalmat a saját neme iránt egy pillanatra se, és ugyanez vonatkozik a melegekre is. Szóval szerintem simán lehetsz meleg enyhe biszex hajlammal. :) Abba a kategóriába sorold magad, ahova jól esik, amit kényelmesnek érzel.
2018. okt. 2. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!