Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfiak, homoszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiak, homoszexuális vagy biszexuális vagyok? Helyzet:

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, sokáig kíváncsi heteronak gondoltam magam, régen csak nőt tudtam elképzelni igaziként és komoly kapcsolataim is voltak nővel, viszont előfordult pár kalandom pasival (nem szerelem, testi dolgok). Az utóbbi években pedig testi dolgokra a férfiakat kezdtem kívánni, voltak is ilyen kalandjaim az utóbbi fél évben és jelenleg csak férfit keresek. Izgatnak a női mellek, de annál jobban izgat a férfi nemiszerv és most úgy érzem a szex csak férfival kielégítő. Már rég nem is voltam nővel, kipróbálnám, hogy megtudjam, hogy érzek most testi dolgokban a nőkhőz, de semmi se motivál arra, hogy nővel jöjjek össze, a férfiakat kívánom most testileg. De érzelmeket csak nőkhöz érzek, illetve egyetlen pasi volt akinél éreztem és eltudtam volna fogadni páromnak. Egyébként totál nem tudom elképzelni, hogy kéz a kézben pasival jelenjek meg. Romantikus dolgok pl naplemente közös vacsora étterem stb se érdekel férfival, mert testileg kívánom. Nővel meg azért nem érdekel már, mert ha férfivel jó testileg, akkor minek romantikáznák nővel. Vágyok arra, hogy romantikázzak nővel és testileg is élvezhető kapcsolatunk legyen, de az van, hogy férfit kívánok testileg. Szerintetek ez homo vagy biszexualitás?

(Partnert keresők ne írjanak, nincsenek ismerkedési problémáim.)

2016. szept. 4. 21:17
 1/4 anonim válasza:
100%

Szerintem próbáld ki újra lánnyal, hátha utána újra élvezni fogod azt is.

Illetve legyél türelmes ez szerintem simán tud oda-vissza változni.

De amit jónak érzel azt tedd, igazából mind1, hogy homo vagy biszexualitás, amit jónak érzel azt tedd, és NE SZÉGYELD!

2016. szept. 4. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
20%
Ez még nem szexualitás, csak (homo)erotikus képzelődés és vágyakozás.
2016. szept. 4. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
shemale! lánynak néz ki, fférfi nemiszerv! dupla öröm!
2016. szept. 4. 23:37
 4/4 anonim válasza:
89%

Szia!

Ez normális. Heteroromantikus-biszexuális lehetsz a leírás alapján. Ez a kifejezés pont azt takarja, amit írsz: romantikusan a nőkhöz vonzódsz, szexuálisan viszont mindkét nemhez (az már megint csak egy részlet, hogy a férfiakhoz jobban). Inkább vagy biszexuális, mint meleg, de heteroromantikusként 'normális' (tehát testi-lelki) kapcsolatot csak nővel tudsz elképzelni, valami majd csak kisül belőle, ne törődj semmivel, csináld, amihez kedved van.:) (Azért a csajoknak is adj esélyt, hátha találsz valami ritka gyöngyszemet, akibe aztán egy életre belezúgsz.:D )

2016. szept. 5. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!