Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkileg a lányokhoz vonzódom, de testileg a fiúkhoz intenzívebben. Most biszexuális lennék, vagy rejtett homoszexuális?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok.
Lelkileg nagyon tudok kötődni lányokhoz, illetve szerelmet is éreztem lány iránt. Testileg viszont érdekes, mert a fiúk azt hiszem jobban érdekelnek. Ha szerelmes vagyok egy lányba, sokszor testileg nem vonz, mert az érzések elvonják a testi kívánatot.
Mi a szexuális beállítottságom?
2018. jan. 23. 18:59
1/3 anonim válasza:
a férfiak általában nem gondolnak szexuálisan arra a nőre akibe szerelmesek
2/3 anonim válasza:
Heteroromantikus biszexuális vagy, ha cimkézni akarod magad. De őszintén, csak kövesd az érzelmeid, mert a legtöbb ember szexualitása túl bonyolult ahhoz, hogy pár kategóriába legyen sorolva. Főleg, hogy bármikor belezúghatsz egy srácba is, vagy vonzódhatsz egy lány után szexuálisan. Csak érezd jól magad, és fedezd fel hogy mit szeretsz csinálni.
3/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval teljes mértékben.
Én esetleg azt tudom ajánlani, hogy ismerkedj androgün személyekkel/fiúkkal? Itt nem csak kinézetre, hanem személyiségre is gondolok. Pl gyengéd, kedves, törődő, lányos fiú, aki ttöbbet törődik a kinézetével, lehet pont neked való lenne(vagy pont fordítva, egy "tomboy" lány?). DE ismerkedj olyannal, akivel jól érzed magadat és próbáld meg ne beskatulyázni önmagadat. Éld az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!