Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az ember mindig vidám és erős?
Őszinte leszek, én ezekben soha nem hittem sőt csak felidegesített hogy az apróságokban találjam meg a szépet...
Mondjuk az Élmunkás téri naplementét senki ne akarja a Malibui-val összehasonlítani...
Ez belülről jön szerintem, vagy ilyennek születtél vagy soha nem leszel ilyen.
De nem is hiszem hogy szükség van arra hogy az ember mindig vidám legyen mert egy ponton túl az ilyen emberek nekem mindig kajlának tűnnek...
Az erős azt nem tudom mire gondolod...
Lelkileg hogy feldolgozz csapásokat vagy fizikailag?
Fizikailag, edzés, torna, teniszezés, úszás futás, hogy fittnek érezd magad.
Én megmondom őszintén szerintem mindenki akkor érzi magát vidámnak ha az élete a saját maga mércéje által rendben van...
Csak a Bibliát ne...
Egy emberek által kitalált mesekönyv...
szoval ez inkább adottság? születéssel együtt kéz a kézben jár az ilyen személyiség?
A társ.. hát.. sokat segíthet, de ahoz meg kell találni azt a személyt és szerintem hozzám nem sok ember passzolna nehéz lenne pl megnevettetni meg ilyenek.
"Hogy lehet az ember mindig vidám és erős?"
Sehogy. Egy egészséges, épelméjű ember nem képes erre.
Szia 2# vagyok.
Szerintem ez a természetből fakad, ezzel születsz, maximum ahogy szocializálódsz illetve a tanulmányaid változtathatnak ezen.
Én pl világ életemben egy álmodozó, kb mindent lexaró srác voltam.
Bíztam az intuícióimban, szívesen barátkoztam, de komoly...
Az egy percig sem bírtam lenni.
Ezzel együtt én nem vagyok egy mindig vigyorgó paprikajancsi és akik ilyenek- már akiket ismerek többnyire elfednek valamit legbelül...
Én pl egészen kicsi koromtól arra vágytam hogy külföldön éljek, nem szerettem Mo-t nem tudom miért.
És most külföldön élek egy édes pasival már évek óta.
Én nem fogok már hazamenni.
Kb 6 éves korom óta mindenkit azzal nyagattam, hogy bizony én nem fogok ebben az országban maradni és ez így is lett.
Szóval én szerintem a belső tulajdonságaink azok velünk születnek ebben én biztos vagyok.
Pl megnézel 2-3 testvért és azt látod hogy teljesen más személyiségű emberek pedig ugyanott nőttek fel, ugyanabban a környezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!