Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy egyes szexológusok (pl. Alfred Kinsey, Freud) szerint a legtöbb ember valójában biszexuális, és a társadalmi tényezők határozzák meg, hogy melyik (hetero/homo) énje jön elő és milyen erős formában?
Én egyet értek velük. Nem 100%-ban, de nagyrészben.
Például szerintem a Kinsey-skála teljesen igaz.
Egyet értek az utolsóval :)
Fogadjuk el egymást úgy ahogy van, ne aggassunk mindenre cimkét és mindenki boldogabb lenne.
Ez az en véleményem, de persze egyetértek azzal hogy meg akarjuk ismerni az ismeretlent. A mai tudósoknak sem tisztázódott teljesen hogy mitől függ a szexuális orientáció, de jó ez így is.
Én azt mondom hogy attól függ ez hogy hova születik valaki...
Pl egy bigott katolikus családban hamarabb előfordulhat ferdülès és züllès mint egy teljesen ideális anyagi és családi háttèrrel rendelkező személy esetében.
Illetve hogy mennyire erős vagy gyenge jellem valaki.
Pl rengeteg a divatb*zi ami azt mutatja hogy így próbálnak érvényesülni vagy kiugrani a szürke tömegből. De nem hinném hogy ezeknek a kis hülyék bármikor is tettlegességig jutnának mert mondani könnyű...
Vannak olyanok is akik egy sokk élmény miatt fordulnak a saját nemük felé (is)
Senki nem születik homokosnak, rasszistának, gyilkosnak, rendőrnek, mind mind a családi és az őket körülvevő társaság hatására válnak azzá ami...
Engem mindig is arra neveltek hogy mindenkivel jót tegyek mert majd "odafent" jár a keksz érte... Így lehuztam tizenakárhány évet és magamtól jöttem rá hogy ezzel nem sokra viszem mert ha nem kapok észbe ma is egy naiv szűz lúzer lennék...
Inkább felvettem a mai stílusomat szanáltam az életemből azokat az embereket akik meglátásom szerint csak károsak az életemre és most itt vagyok középszinten nem szakadok meg az elvárásoktól nem kell görcsölni a pénz vagy nő miatt és 80% ban kiegyensúlyozott életem van és eszembe sincs homárnak vagy gyilkosnak lenni...
Nem fényezni akarom magam csak azt gondolom hogy szerintem egy normális reális gondolkodasu ember nem lesz homokos hanem a gyenge jellemű gyenge elméjű manipulálható "aljanèp" (ez lehet kicsit pejorativ de szebben nem tudom most megfogalmazni) az akikből a mai gyilkosok, rendőrök, homárok, stb kikerül.
Nem nézem le őket mert saját döntès de nem is gondolom hogy követendő példa lenne az amit ők csinálnak bárki számára is... Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!