Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egész életében heteroszexuálisként élt és később kezdett erősebb vonzalmat érezni a saját neméhez is, annak milyen érzés volt az első szexuális együttlét azonos neművel?
25 évesen próbáltam ki egy nyolc évvel fiatalabb passzív "ismerősömmel". (Véletlenül futottunk össze. Ugyanazzal a busszal járt iskolába mint amivel én dolgozni.)
Az első alkalommal görcsölt a gyomrom, remegett a kezem, de nagyon élveztem. Ő kényeztetett. Az anált később próbáltuk, ott mindig hamar elmegyek. Törékeny lányos alkata van, szeretek vele lenni... 27F
(Ezzel nem igazán válaszoltam a kérdésedre... Én nem élvezem ha szopnom kell. Egyszer-egyszer előfordul, de nálam nem ez a csúcs.)
hetekig hezitáltam hogy megtegyem e
Amikor mentem hozzá közbe ugy éreztem hogy az utcán aki velem szembe jön látja rajtam hogy mire készülök
Nálam jóval idösebbel voltam de látta rajtam hogy zavarba vagyok és segitett oldani
Először ö szopott le aztán finoman a számba rakta
Nagyon kemény volt neki de valahogy az illata izgató volt
Análisan később dugtam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!