Egy erős fizikumú ember, testépítő, hogy lehet olyan gyenge lelkileg, hogy az öngyilkosságba menekül?
Figyelt kérdés
2017. dec. 21. 14:05
1/14 anonim válasza:
Talán mert nincs a kettő dolog között összefüggés?
2/14 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, hogy a test edzése a jellemet is erősíti.
2017. dec. 21. 14:26
3/14 anonim válasza:
a jellem nagyon nem ekvivalens a lélekkel.
4/14 anonim válasza:
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Főleg ha az illető szteroidozik drogozik is a meglévő mentális betegsége mellet.
5/14 anonim válasza:
Nem tudom jo nagy balek lehetett, ha en eros fizikumú lennek akkor minden szép lenne es jo.
6/14 anonim válasza:
Attól, hogy valaki izmos, még lehet kémiailag kiegyensúlyozatlan az agya. Ez nem gyengeség vagy erősség kérdése, a depresszió és a hajlam az öngyilkosságra ugyanolyan betegség, mint mondjuk a rák.
8/14 A kérdező kommentje:
#6 Ez hülyeség. Amikor én voltam depressziós, akkor világosan elmagyarázták, hogy ez csak önsajnáltatás.
2017. dec. 21. 15:51
9/14 anonim válasza:
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Az öngyilkosság gyengeség és iszonyatos bátorság is,mert az alapvető életösztönünk miatt az életünkhöz kézzel-lábbal ragaszkodunk.
Az edzés fejleszthet fizikumban és jellemben is(pl.kitartás).
A depresszió egy nagyon súlyos és komoly mentális betegség.
Sajnos,a mai napig vannak akik azt vallják,ez csak önsajnáltatás.
Nem,ez nem önsajnáltatás,és nem is a 18.század,ahol bárminemű problémával hülyének lettél titulálva.
Boldog Karácsonyt <3
10/14 anonim válasza:
Ki magyarázta el neked, hogy a depresszió önsajnáltatás?
Én a helyedben pofán vertem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!