Mit mondjak annak, akit lelkileg bantottam?
Figyelt kérdés
Egy lelki terrorista voltam mindenkivel korulottem, anelkul, h egyaltalan eszrevettem volna. Mindekivel jatszottam a hangulataim szerint, egyszer kedves voltam, aztan hirtelen minden bajom rajuk zuditottam. Emellett hatalmas elvarasasokat tamasztottam az embereknfele es ezt ereztettem is veluk. Mikor kiborultam akkor nagyon fajo dolgokat mondtam, minden bizalmukat leromboltam magamfele. Megfogok valtozni, viszont... Egy valaki maradt akit nem tudtam eluldozni, tonkretenni annal inkabb. Nem tudom mit mondjak neki, ezt egy bocsanatkeressel nem lehet rendezni, es gobdolom a bizalma irantam 0. Szerintetek mit kene tennem? Mit mondjak neki? Megbantam, valtoztatni akarok es ehhez lesz segitsegem is (terapeuta), viszont most meg magamtol barmit is otlenek ki, felek, h rosszul fog elsulni. Mit tegyek vagy mondjak?2017. dec. 14. 13:58
1/2 anonim válasza:
Talán, hogy sajnálod és nem teszel ilyet többet?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ez meglesz, csak felek, h nem fog nekem hinni, jogosan:(
2017. dec. 14. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!