Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A testépítő/fitnesz szubkultúr...

A testépítő/fitnesz szubkultúra mennyire fonódik össze az alvilággal?

Figyelt kérdés
Az imént böngésztem a facebook-on különböző emberek adatlapjait, de ahogy most, korábban is feltűnt már, hogy nagyon sok olyan nem éppen bizalomgerjesztő külsejű (és nem ezen a nyáron barnult) emberke foglalkozik személyi edzéssel és testépítéssel, akik egy Norvégia szintű korrupciómentes jogállamban nem biztos, hogy jól éreznék magukat. Tizenmilliós fekete BMW-k és Mercedes-ek, nyakig vart "karizomnyújtó" pózolások amelyek simán beleillenének egy aktuális GTA játékba. Természetesen mindez cukormázas köntösbe burkolva, bár lehet én vagyok a maradi, de ha személyi edzőt keresnék, akkor elsősorban az illető személye érdekelne és az ilyen alakokat látva inkább soha az életben nem tenném be a lábam abba a konditerembe, ahol tréningezik. Az a legdurvább, hogy az ilyen emberekről simán kinézem, hogy miközben a szomszéd Pistikének vezet tömegnövelő edzést, addig az apját uzsora rabszolgaságba hajtja. Kíváncsi vagyok, hogy más - nem elfogult - ember hogyan látja ezt a jelenséget, de lehet csak én vagyok ennyire pesszimista és démonokat vizionáló.

2017. nov. 15. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Borsodi vagyok, tudom miről beszélsz.

Alapvetően a kettő nem kötődik egymáshoz... illetve... a testedzők/személyi edzők csak kis része bűnöző, a bűnözők nagy része viszont szinte a konditeremben él, mivel kell a bicepsz az elrettentéshez, az 50 Ft-os kox meg nem pattintja ki magától az "izmokat".

Könnyen találhatsz normális edzőt is, annyira figyelj oda, hogy ne Lakatos legyen a neve és ne egy bikaláncra vert pitbull legyen a profilképe Fb-n. :D

És mivel nem Norvégiában élünk, kár felhozni, itt támogatja őket a társadalom. :) Nem, nem csak az állam, a társadalom is azzal, hogy egyszer nem állt még fel ellenük, és engedi, hogy terjedjenek mint a pestis.

Btw... nem vagy pesszimista, teljesen reálisan látod a helyzetet.

2017. nov. 15. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Kedvencem amikor egy fél kilós kamu arany kereszt lóg a nyakában egy ilyen utcaharcosnak, miközben épp egy 40 centis machetevel pózol XD

Ja, vagy amikor szűz máriás háttérképe van, és a komment szekcióban a saját ismerőseit anyázza "poénból"...vagy csak én nem beszélek orkul, és lehet ez tényleg poén náluk...

Mivel ezeknek a kokszon és szteroidon növesztett gennyhalmoknak a 100%-a fanatikus módon fitogtatni akarja a fizikai fölényét, ezért a fegyverek nem állnak távol tőlük. Értsd, fegyverkereskedelemben aktív szereplők. Szerintem nincs olyan konditerem ahol ha halkan rákérdezel a terem tulajánál, ne tudna valami fekete kereskedelemben jártas taggal összehozni.

Budapesten a kidobóemberek, meg belvárosi szórakozóhely tulajok ilyenek még. Az ilyen helyek fele alapból pénzmosoda, ezt egészítsd ki azzal hogy valahonnan be kell szerezni azokat a kidobó meg verőembereket, akik nem fognak köpni a szórakozóhelyen folyó dolgokról.

Nyilván az alvilági arcok közül fognak kikerülni ezek.

2017. nov. 16. 00:18
 3/6 Bihar Valatonon ***** válasza:
Ahogy más is írta kell az a látszat, hogy már csak ha képen látod akkor is az jöjjön le, hogy "nah ezzel tuti nem kötekednék"....van aki tényleg ilyen is, de van aki csak simán látszat, és közben mentalitásra meg nagy nulla....ismerek olyan 75-80kilós embert is akiről senki nem gondolná közben meg sok mindenkit simán elintézne, és a viselkedése is olyan, hogy még a 3ajtós szekrényeket is elijeszti....
2017. nov. 16. 01:49
 4/6 anonim ***** válasza:
90es években még kikerülhetetlenek voltak, mindenki ismerte kitől mit lehet venni, szerencsére egyre kevesebb... az utóbi 7 évben pedig már már dicsőség natural edzeni.
2017. nov. 16. 07:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fonódik össze. Edzeni sokféle ember jár, még cégvezetőkkel és nagyon magas beosztású emberekkel is össze lehet futni egy teremben. Annyi, hogy a gengsztereknek muszáj kigyúrniuk magukat, így ők mindenképpen eljárnak terembe.
2017. nov. 16. 21:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek is de nem ez az általános. Ez a ritkábbik eset. Nekem is van edzőm és nem ilyen figura ahogy a többi edző sem az ott. Biztos, hogy vannak gyúrós maffiózók is akik illegálisan szerzett pénzből veszik a kocsikat és a szteroidokat és így lesznek még ijesztőbbek. Egyébként a Facebbok-on sok a beállított, valóságot torzító kép ezt ne feledd.
2017. nov. 23. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!