A testépítő/fitnesz szubkultúra mennyire fonódik össze az alvilággal?
Borsodi vagyok, tudom miről beszélsz.
Alapvetően a kettő nem kötődik egymáshoz... illetve... a testedzők/személyi edzők csak kis része bűnöző, a bűnözők nagy része viszont szinte a konditeremben él, mivel kell a bicepsz az elrettentéshez, az 50 Ft-os kox meg nem pattintja ki magától az "izmokat".
Könnyen találhatsz normális edzőt is, annyira figyelj oda, hogy ne Lakatos legyen a neve és ne egy bikaláncra vert pitbull legyen a profilképe Fb-n. :D
És mivel nem Norvégiában élünk, kár felhozni, itt támogatja őket a társadalom. :) Nem, nem csak az állam, a társadalom is azzal, hogy egyszer nem állt még fel ellenük, és engedi, hogy terjedjenek mint a pestis.
Btw... nem vagy pesszimista, teljesen reálisan látod a helyzetet.
Kedvencem amikor egy fél kilós kamu arany kereszt lóg a nyakában egy ilyen utcaharcosnak, miközben épp egy 40 centis machetevel pózol XD
Ja, vagy amikor szűz máriás háttérképe van, és a komment szekcióban a saját ismerőseit anyázza "poénból"...vagy csak én nem beszélek orkul, és lehet ez tényleg poén náluk...
Mivel ezeknek a kokszon és szteroidon növesztett gennyhalmoknak a 100%-a fanatikus módon fitogtatni akarja a fizikai fölényét, ezért a fegyverek nem állnak távol tőlük. Értsd, fegyverkereskedelemben aktív szereplők. Szerintem nincs olyan konditerem ahol ha halkan rákérdezel a terem tulajánál, ne tudna valami fekete kereskedelemben jártas taggal összehozni.
Budapesten a kidobóemberek, meg belvárosi szórakozóhely tulajok ilyenek még. Az ilyen helyek fele alapból pénzmosoda, ezt egészítsd ki azzal hogy valahonnan be kell szerezni azokat a kidobó meg verőembereket, akik nem fognak köpni a szórakozóhelyen folyó dolgokról.
Nyilván az alvilági arcok közül fognak kikerülni ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!