Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet az ember mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az ember mindig vidám és erős?

Figyelt kérdés

2018. jan. 4. 13:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Értem, igazábol én magamat keresem, mert az voltam, egy tántoritattlan mindig mosolygos gyerek, kihuzott háttal, apám mindig grofuramnak hivott, ez kb 12 éves koromig tartott, történt ez az, majd ahelyett hogy tovább léptem volna rajta, bezárkoztam és közbe elfellejtettem ki voltam, már nem tudom kivagyok, de hiányzik az aki régen voltam.
2018. jan. 6. 00:49
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Valami miatt nem vagy boldog mert nem vagy elégdett a napi életeddel, vagy amid van, vagy szakmáddal akármivel.

Ilyenkor az ember kedvetlenné válig ad egy.

Ad kettől más a személyiséged 12 évesen és más utána mivel a hormonok mindent megváltoztatnak és a gyerekkor is véget ér kb 12 évesen.

Én 12 évesen már maszturbáltam minden reggel korán keltem vagy későn zuhanyoztam hogy anyámék ne hallják ha nyögédecselek vagy szuszogok.

Ezért írom hogy a gyerekkor 12 évesen már véget ér mások lesznek az igényeink, már nem egy játék köt le bennünket és hiányérzeted támadt valamire vagy esetleg nem tudsz mit kezdeni magaddal.

Sok ember mogorva ha elégdetlen az életével, nem nagy kunszt majd változni fog.

2018. jan. 6. 15:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól még nem ér véget a gyermekkorod, hogy kivered...
2018. jan. 6. 15:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Pedig alapvetően gyerekek nem verik, és nem álmodoznak arról hogy 6fax lógjon ki egyszerre a szájukból.

Amikor eléred a sexuális érettséget és ez bármiben megnyilvánul már nem vagy gyerek többé.

2018. jan. 6. 20:14
 15/19 A kérdező kommentje:
joo ezt tagadhatni se tagadhatnám, de nem ez volt a kérdésem :,)
2018. jan. 6. 22:03
 16/19 A kérdező kommentje:
Amugy a kérdést amiatt is tettem fel, mert nagyon érdekes, de sokszor hallom, hogy sok fiu azért szeretett a másikba, mert mosolygos, vidám.
2018. jan. 7. 11:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy egy meleg fiú beleszeret a másikba mert vidám és kedves, de hogy a sexuális identitása- te erre gondoltál!!! - nem emiatt alakult ki az 100!!!

Beleszeretni valakibe valamiért, vagy homosexuálissá válni na az két külön dolog.

A másik férfi meg pont egy komoly, nem heherésző, kamuti pasiba fog beleszeretni.

2018. jan. 7. 15:38
 18/19 A kérdező kommentje:
Most miért nekem tetszenek a komoly srácok, bár persze az nekem se esne jol ha egyfolytába komoly lenne.
2018. jan. 7. 19:24
 19/19 A kérdező kommentje:
A szexuális identitása mitől alakul ki?
2018. jan. 7. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!