Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sötétebb, barna szemű melegek/bik: a hasonlóakra, vagy a világosabb bőrű, világos szemszínűekre buktok?
Nekem zöld a szemem és a szintén zöld vagy barna szemű fiúk jönnek be. A kék szeműek ritkábban.
A haj is hasonló. A legjobb a fekete, sötét barna, vörös, festett...a szőke csak egy-két fiún jött be eddig.
A bőre legyen átlagos vagy napbarnított, ha sötét a haja, de természetes vörös vagy szöszi fiúknál aranyos tud lenni a világos bőrszín is, szóval ez elég személyfüggő.
Ha meg van a kémia, akkor tök mindegy. :D
21/F
2. vagyok.
Én szőke vagyok és kékszemű ezt elfelejtettem írni.
Nekem elsősorban az alkat számít a macis, kövér, löttyed, nagydarab drabál férfiak nálam kizárva.
Alapból a sötéthajú, sötétszemű, magas, napbarnított, bársonyos bőrű, vékony szálkás férfiak jönnek be, de a szőke kékszeműre is volt már példa, főleg a nagyon fiatal, 16-22 éves twink tini alkatú fiúkra bukok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!