Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért mondd ilyet a homoszexuális tesómra a
párom?
Figyelt kérdés
A kapcsolatunk elején elmondtam neki, hogy a tesóm meleg, tehát ha homofób vagy ilyesmi akkor bele sem kezdek vele kapcsolatba. Olyan szépen előadta, hogy őt nem zavarja két férfi kapcsolata, meg nem bántana meg azzal, hogy emiatt elítéli a bátyámat. A napokban közösen filmeztünk otthon, és ott is normálisan viselkedett a párom, egyébként a tesóm ott volt a párjával, és ők sem csináltak semmit, csak megölelték egymást, nem csókolóztak előtte. Erre azt hallom vissza, hogy közös barátaink előtt olyanokat mondott a tesómról, és a párjáról, hogy elég volt neki ezekkel a k..... b....kal egy estét eltöltenie, mert a látványuktól rájön a hányinger. Meg, hogyha nem szeretne engem már mikor megtudta lelépett volna, mert utálja mindet. Ez engem nagyon megbántott, hogy ilyeneket mondd a tesómról, megfogom védeni, és ezt már nem tudja megmagyarázni.Nekem ilyen pasi nem kell.Nem tudom megérteni, hogy mondhat ilyet róla, amikor a szemünkbe meg jó pofizik.
Kimutatta a párod a foga fehérjét, egy percig se sajnáld! Valószínű veled is ezt tenné csak másba. pl neked kedveskedik ajándékkal azt lehord mások előtt golddigernek, mert csak anyagi javak ellenében szopsz.
Szánalmas ez az ember!
2018. okt. 13. 19:04
2/41 A kérdező kommentje:
1. Azt nehezen tudná mondani, meg nem anyagias a felfogása, hanem simán homofób. De az sem esne annyira rosszul, mint a k..... b... Ezzel az egész kapcsolatunkat lerombolta, mert olyat csalódtam benne, hogy semmivel nem tudná helyrehozni.
2018. okt. 13. 19:10
3/41 anonim válasza:
Dobd ki a sárcot. Amúgy ezt a kérdést már szó szerint feltetted pár hete. Miért? Azóta sem oldódott meg?
2018. okt. 13. 19:13
4/41 A kérdező kommentje:
Én nem írtam ki erről kérdést, ezt most tudtam meg.
2018. okt. 13. 19:17
5/41 anonim válasza:
:(
Aljas képmutató magatartás amit a pasid csinált. Nem szeretem az ilyet, nekem ez általában mindennek a teteje.
Sajnálom, hogy becsapott.
2018. okt. 13. 19:18
6/41 anonim válasza:
Szomorú, hogy így viselkedik valaki a párja testvérével, nekem is meleg a tesóm, és ha ilyet mondanának róla szájba rúgnám az illetőt.
2018. okt. 13. 19:30
7/41 A kérdező kommentje:
Ma felelősségre vonom, hogy mégis mit gondolt, miért csinálta ezt.
2018. okt. 13. 19:38
8/41 anonim válasza:
én már azt is utálom, hogy ha előttem simogatják ölelgetik egymást ilyen célból azonos neműek, gusztustalan, gyomorforgató, de én ezt felvállalom, hogy nekem ilyen
ő nem tudom miért kamuzott, vagy ha tudta, hogy nem bírja miért töltött egy estét így veletek
itt ő az idióta, mert ilyen hülyeségbe belement
2018. okt. 13. 21:51
9/41 A kérdező kommentje:
Akik kérdezték azoknak írom, hogy beszéltem vele. Azt mondta hogy ő nem bír két fiút nézni, meg hogy olyan természetellenesnek tartotta ahogy szerelmesen egymásra néztek.Utána elgondolkozott azon, hogy ki lehet a k....., meg hogy ezek egymást sz..... és szerinte biztos magamban én is elgondolkoztam már ezen, meg csak azért viselem el mert a tesóm. De ő szeret engem, és ezért befogta a száját, még kedves is volt velük. Ezek után nem akartam neki beszélni a tesómról, egy ilyen embernek felesleges úgysem érdekelné, hogy milyen nehéz volt neki mert csak a beteges nézetein gondolkozik. Szakítottam vele, mert ez számomra elfogadhatatlan, hogy k.....nek meg b...nak hívja amúgy ilyet soha egyetlen exem sem csinált.
2018. okt. 13. 22:05
10/41 anonim válasza:
hidd el mind4-etek jobb így
keressetek olyan társat aki megfelel nektek és eltudjátok fogadni egymás dolgait
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!