Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek miért mondd ilyet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért mondd ilyet a homoszexuális tesómra a párom?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk elején elmondtam neki, hogy a tesóm meleg, tehát ha homofób vagy ilyesmi akkor bele sem kezdek vele kapcsolatba. Olyan szépen előadta, hogy őt nem zavarja két férfi kapcsolata, meg nem bántana meg azzal, hogy emiatt elítéli a bátyámat. A napokban közösen filmeztünk otthon, és ott is normálisan viselkedett a párom, egyébként a tesóm ott volt a párjával, és ők sem csináltak semmit, csak megölelték egymást, nem csókolóztak előtte. Erre azt hallom vissza, hogy közös barátaink előtt olyanokat mondott a tesómról, és a párjáról, hogy elég volt neki ezekkel a k..... b....kal egy estét eltöltenie, mert a látványuktól rájön a hányinger. Meg, hogyha nem szeretne engem már mikor megtudta lelépett volna, mert utálja mindet. Ez engem nagyon megbántott, hogy ilyeneket mondd a tesómról, megfogom védeni, és ezt már nem tudja megmagyarázni.Nekem ilyen pasi nem kell.Nem tudom megérteni, hogy mondhat ilyet róla, amikor a szemünkbe meg jó pofizik.
2018. okt. 13. 19:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
5%

Nem fog tetszeni a véleményem, de azért leírom.

Először is kettőtök közül ő az aki igenis szerette a párját és nem te. Ő próbálta elfogadni a te álláspontod és világnézeted, te viszont meg se próbáltad ugyanezt. Ezek szerint neki még csak joga se volt arra, hogy a tieddel ellenkező véleménye legyen. Megpróbálta ezt tolerálni, nem foglalkozni velük, de nem ment neki. Csak éppen nem beszélt róla mert szeretett és tisztelt téged annyira, hogy nem akart megbántani. Persze értem én a te álláspontodat is, hogy véded a testvéredet és ez így is van rendjén. Az viszont felháborít, hogy te már az első nézetbeli különbségre szakítottál vele. Még csak meg se próbáltad ugyanazt amit ő, de cserébe elvártad. Ha tényleg képes voltál ezért szakítani vele akkor valóban jobb mindenkinek, hogy vége lett. Legfőképpen neki.

Ezen kellene elgondolkodnod.

2018. okt. 13. 22:23
 12/41 anonim ***** válasza:
0%
Meg azt azért még hozzátenném, hogy egy kapcsolat 2 emberről szól. Nem tartozik bele a testvér meg annak a párja.
2018. okt. 13. 22:25
 13/41 anonim ***** válasza:
2%

12es elég jól összefoglalta.

átestél a ló másik oldalára kérdező nem kicsit.

átlagos heterora ez úgy hat,mint írtam a másik oldalon.

amíg nem látott ilyet legyint rá és azt mondja,hogy ah nincs ebben semmi.

aztán amikor látja azokat élőben amiket a palid is elmondott,hogy 2 pasi így néz egymásra,meg belegondol abba hogy ezek tényleg megdugják egymást,az ilyesmi felfoghatatlanul idegen és kiba-sszhatja a biztosítékot.

2018. okt. 13. 22:37
 14/41 anonim válasza:
96%
Az utolsó kommentelőktől kérdezem, ha a ti húgotokat nevezné a párotok tegyük fel egy utolsó büdös k***ának (elnézést, próbáltam a kérdésben említett megjegyzés szintjéhez hasonló jelzőt találni), akkor ti utána együtt maradnátok az illetővel? Lehet, hogy problémája volt a fiúnak a dologgal, de akkor tartsa meg magának és ne beszéljen a barátnője testvéréről így még barátoknak sem. A kérdező magán dolga, hogy neki ez belefér-e vagy sem. Nyilván szereti a testvérét és ha a párja így nyilatkozott valakiről, akit szeret, az eléggé kiábrándította a szakításhoz. Én sem akarnék együtt lenni valakivel, aki a családtagomat nem bírja elviselni. Főleg, ha előre fel lett készítve a helyzetre. És még ha erre nem is lehet felkészülni teljesen, mert más beszélni róla, mint látni, attól még lehetne kulturált módon beszélni róla, nem ilyen primitív undorító módon.
2018. okt. 14. 01:34
 15/41 A kérdező kommentje:
Egyszer már leírtam, hogy ez az első kérdésem, ilyen még nem történt velem. De elolvasom a válaszokat mert hátha van közte hasznos.
2018. okt. 14. 06:47
 16/41 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem miért kamuzátok le a kérdezőt, a válaszolók között is mennyi ilyen van, mint a kérdező exe. Annak idején én is megszakítottam olyan emberekkel a kapcsolatot, akik ezt nem tudták elviselni. Szóval sajnos ezek valós problémák.
2018. okt. 14. 07:03
 17/41 DominikX ***** válasza:
93%

Nem értem, hogy miért van több “hetero” válasz, mint homo a meleg témakörben.

Egyébként én is megszakítottam volna vele a kapcsolatot. Előre fel volt készülve, annyira hülye nem lehet, hogy ne tudta volna elkepzelni, hogy 2 meleg ember vajon mit csinálhat együtt.

2018. okt. 14. 07:47
 18/41 A kérdező kommentje:
11. Milyen álláspontjának kell lennie a tesóm szexuális orientációjával kapcsolatban? Vagy mit lenne nekik szabad a saját házunkban csinálni, hogy megfeleljenek a homofób barátomnak? Mint ahogy írtam semmi olyat nem csináltak ami bárkit is felháboríthatna. Amúgy senki előtt nem csókolóznak visszafogottak. De most tényleg nem értem az ilyen gondolkodással rendelkezők mit képzelnek, aki meleg az ne legyen boldog vagy mit kellene csinálniuk.
2018. okt. 14. 10:14
 19/41 A kérdező kommentje:
20. A homoszexualitás nem betegség javaslom művelődj egy kicsit, míg a homofóbia igen és hatékonyan kezelhető. Sőt a homofóbok nagy része látens, lehet te is azért vagy érzékeny a témára, mert így palástolod a vágyaidat.
2018. okt. 14. 10:38
 20/41 anonim ***** válasza:
1%

nem a 20-as vagyok

de a homofóbia egy már alapból tévesen megfogalmazott dolog, mert a fóbia félelmet jelent és a "hmofóbok" nem félnek a melegektől az meg nagy hülyeség, hogy látens melegek :D

a melegség gén hiba, vagy rosszul fejlődött szexualitás (ilyenkor pszichés dolgok állnak mögötte)

2018. okt. 14. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!