Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet rà jönni ha a férj homoszexuàlis?
Keves, nivotlan szex. Kalandozo tekintetek ffiak utan, gyanus nagyon jo, akar ottalvos haver.
Miert fogalmazodott meg ez benned?
Ez még önmagában nem jelenti azt, hogy a férjed homoszexuális. Persze benne lehet a pakliban, mint lehetőség. Főleg úgy, hogy a mai világban legtöbbször az emberek nem érzelmi alapon választanak maguk mellé párt, s ezek mögött rengetegféle indok húzódik meg. Van akinek szimplán a másik fél vagyona a fontos, de olyan is akad, aki egyszerűen feladta a szerelembe vetett hitét, és csak gyereket akar.
Mindezek mellett persze olyan is előfordul, amikor valakinek a libidója majdnem "döglött" és szinte semmi igénye szexuális kontaktusra. Vagy esetleg aszexuális.
De olyan is előfordulhat, hogy a másiknak problémája van az önbecsülésével, vagy testkép zavarban szenved. Esetleg korábban szexuálisan megalázták, zaklatták, vagy megerőszakolták.
Ha folyamatosan azon fog rugózni az agyad, hogy a férjed meleg-e vagy sem, akkor előbb vagy utóbb szépen kialakul üldözési mániád, és mindenhol jeleket fogsz látni, amelyek nem is léteznek. S, ha a férjed nem meleg, akkor nagyon könnyen rá is mehet a házasságotok.
Én azt javaslom, hogy ülj le a férjeddel, és próbálj meg vele beszélni. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor talán egy szexuálpszichológust is be lehet vonni, ha mindketten hajlandóak vagytok erre.
Ha ezek nem változnak, akkor viszont el kell azon gondolkozni, hogy mennyire lehet a jövőben működőképes egy olyan kapcsolat, ahol ennyire eltérnek a szexuális igények.
Ebbol, amiket leirtal, en nem gondolnam, hogy meleg. Mondom ezt melegkent. Szerintem csak tulreagalod.
A szex mennyisege meg inkabb a 10 evnek tudhato be szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!