Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan lehet rà jönni ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet rà jönni ha a férj homoszexuàlis?

Figyelt kérdés
Pl tegyük fel h maga a férj se tudja! Vagy el nyomja! Milyen jelzések lehetnek?

2018. okt. 3. 21:16
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Keves, nivotlan szex. Kalandozo tekintetek ffiak utan, gyanus nagyon jo, akar ottalvos haver.

Miert fogalmazodott meg ez benned?

2018. okt. 3. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Jaj de ismerős nekem ez a kérdés, tuti volt már párszor...
2018. okt. 3. 21:20
 3/10 mantis religiosa ***** válasza:
90%
Lehet a férj írta ki, hogy jobban tudja leplezni. :-)
2018. okt. 3. 21:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem, a feleség vagyok! Azért fogalmazódott meg bennem mert a szex téren gondok vannak, mindig is volt! A gyakoriság főleg illetve h nem kezdeményez, alapvetően nagyon odaadni a férjem, 10 éve vagyunk együtt. Már gyerekünk is van, most tervezzük a 2-at és feltűnő h kb csak a baba miatt akár velem szexelni. Ovu utan sose szinte. Igaz h én se kezdeményezek a libidó miatt. Ill nemrég eskuvon voltunk és a gimis osztalytarsaknak annyira őrült! Utána szexeltunk is pedig hetekig nem. Azt mondta h jó lett a kedve h láthatta őket. A lányokat fiúkat nem nagyon nézi meg. Írok ha eszembe jut még vmi. Amugy tenyleg nagyon odaado! Mindent megtesz értem!
2018. okt. 3. 21:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja és mostanában hátulról akarja csinálni mindig. Ugye ez nem túl romantikus egy nőnek, néha jó de múltkor nagyon fura volt mintha nem is itt járt volna. Azt mondta h koncentrált h el tudjon menni h sikerüljön a baba
2018. okt. 3. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Becsüld meg azt a férfit.

52F

2018. okt. 3. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Ez még önmagában nem jelenti azt, hogy a férjed homoszexuális. Persze benne lehet a pakliban, mint lehetőség. Főleg úgy, hogy a mai világban legtöbbször az emberek nem érzelmi alapon választanak maguk mellé párt, s ezek mögött rengetegféle indok húzódik meg. Van akinek szimplán a másik fél vagyona a fontos, de olyan is akad, aki egyszerűen feladta a szerelembe vetett hitét, és csak gyereket akar.

Mindezek mellett persze olyan is előfordul, amikor valakinek a libidója majdnem "döglött" és szinte semmi igénye szexuális kontaktusra. Vagy esetleg aszexuális.

De olyan is előfordulhat, hogy a másiknak problémája van az önbecsülésével, vagy testkép zavarban szenved. Esetleg korábban szexuálisan megalázták, zaklatták, vagy megerőszakolták.

Ha folyamatosan azon fog rugózni az agyad, hogy a férjed meleg-e vagy sem, akkor előbb vagy utóbb szépen kialakul üldözési mániád, és mindenhol jeleket fogsz látni, amelyek nem is léteznek. S, ha a férjed nem meleg, akkor nagyon könnyen rá is mehet a házasságotok.

Én azt javaslom, hogy ülj le a férjeddel, és próbálj meg vele beszélni. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor talán egy szexuálpszichológust is be lehet vonni, ha mindketten hajlandóak vagytok erre.

Ha ezek nem változnak, akkor viszont el kell azon gondolkozni, hogy mennyire lehet a jövőben működőképes egy olyan kapcsolat, ahol ennyire eltérnek a szexuális igények.

2018. okt. 3. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

Ebbol, amiket leirtal, en nem gondolnam, hogy meleg. Mondom ezt melegkent. Szerintem csak tulreagalod.

A szex mennyisege meg inkabb a 10 evnek tudhato be szerintem.

2018. okt. 3. 22:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha állandóan stresszes állapotban van, fáradt, akár a munkája, akár más miatt, akkor se kívánja a szexet. Az, hogy hátulról akarja, lehet a jele annak is, hogy szeretne valami változatosságot, de bizonytalan, hogy te akarsz-e az esetleg 10 év alatt megszokott, neked kényelmes, romantikus pózon változtatni. Ha folyamatosan ugyanabban a pózban csináljátok, megunja, és elmegy a kedve a szextől.
2018. okt. 4. 00:23
 10/10 anonim ***** válasza:
64%
Nembiztos hogy meleg. Lehet hogy valami más miatt depressziós. Nem a leg etikisabb lépés de szerintem nézd meg a gépén a böngészési előzményeit hogy miket nézett. Annál többet semmi nem tud elmondani egy emberről.
2018. okt. 4. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!