Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez homoszexuális hajlam, vagy csak közeli barátok?
Szóval van egy férjem, 40-en felül már és van egy 18 éves fiunk. A fiunknak van egy vele egy korú barátja. Nekünk van egy konditermünk, a férjem gyúrós pasi és a fiam és a barátja is el szokott jönni nálunk edzeni elég gyakran. Most a fiam pár napig nincsen itthon és a fiú így is jár edzeni a férjemhez, közeli barátságban vannak a férjemmel.
Szóval most jön a fordulat. Én dolgoztam tegnap, a férjem otthon volt szabadságon. A fiú gondolom átjött edzeni. Én sokkal hamarabb értem haza munkából és amit láttam az megdöbbentett kicsit. A hálószobában a férjem háttal feküdt, rajta a fiú meg hassal és úgy aludtak. Hirtelen sokkot kaptam és kijöttem a hálóból és elkezdtem pakolgatni a konyhában, direkt zajt csináltam. Erre pár perc múlva lejöttek, hogy milyen kemény edzés volt.. Szoktak egyébként hülyéskedni előttem is, hogy pl egymás seggére csapkodnak meg ilyesmi, de véletlenül sem gondoltam volna ilyet.. Mindketten rövidnadrágba és atlétába voltak, tehát nem meztelenül vagy ilyesmi. Tehát ebbe lehet meleg hajlam? Vagy csak szoros közöttük a barátság? Én nem tudnék úgy aludni, hogy a karjaimban tartok egy 18 éves lányt, vagy egyáltalán nőt. Nagyon kellemetlen lenne.
Szerintetek rákérdezzek, hogy most ez mi volt? Szerintem felesleges lenne, mert ha biszexuális, akkor úgy is letagadná.
Csak nehogy meglepi érjen, és muszáj legyen elképzelned...
Amúgy... okés hogy jár a srác edzeni, hülyéskednek, stb... de egymáson, ALUDNI ???!!! Az azért eléggé félreérthetetlen, bárki, bárhogyan is próbálja magyarázni...
Megmondtam neki, hogy mit láttam. Nagyon tágra nyílt a szeme.. Ugyan azt mondja, amit én gondoltam. Edzettek, eztán ledőltek. Azt tagadja, hogy biszexuális lenne. Valaki kérdezte privátban, nem látni rajta sem jellemre, sem külsőre, hogy ne lenne hetero..
Amikor megkérdeztem, h van e valami köztük, akkor nagy felháborodással terelte a szót, majd kiment a szobából. Nem tudom, hogy mit kezdjek meg egyáltalán mit gondoljak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!