Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez homoszexuális hajlam, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez homoszexuális hajlam, vagy csak közeli barátok?

Figyelt kérdés

Szóval van egy férjem, 40-en felül már és van egy 18 éves fiunk. A fiunknak van egy vele egy korú barátja. Nekünk van egy konditermünk, a férjem gyúrós pasi és a fiam és a barátja is el szokott jönni nálunk edzeni elég gyakran. Most a fiam pár napig nincsen itthon és a fiú így is jár edzeni a férjemhez, közeli barátságban vannak a férjemmel.

Szóval most jön a fordulat. Én dolgoztam tegnap, a férjem otthon volt szabadságon. A fiú gondolom átjött edzeni. Én sokkal hamarabb értem haza munkából és amit láttam az megdöbbentett kicsit. A hálószobában a férjem háttal feküdt, rajta a fiú meg hassal és úgy aludtak. Hirtelen sokkot kaptam és kijöttem a hálóból és elkezdtem pakolgatni a konyhában, direkt zajt csináltam. Erre pár perc múlva lejöttek, hogy milyen kemény edzés volt.. Szoktak egyébként hülyéskedni előttem is, hogy pl egymás seggére csapkodnak meg ilyesmi, de véletlenül sem gondoltam volna ilyet.. Mindketten rövidnadrágba és atlétába voltak, tehát nem meztelenül vagy ilyesmi. Tehát ebbe lehet meleg hajlam? Vagy csak szoros közöttük a barátság? Én nem tudnék úgy aludni, hogy a karjaimban tartok egy 18 éves lányt, vagy egyáltalán nőt. Nagyon kellemetlen lenne.

Szerintetek rákérdezzek, hogy most ez mi volt? Szerintem felesleges lenne, mert ha biszexuális, akkor úgy is letagadná.

2017. jún. 24. 12:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
Az marha jó, amikor valaki a külső akarján megmondani, hogy ki hetero meg ki meleg, esetleg bi. :D
2017. jún. 24. 16:07
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

*alapján akarja

na már írni se tudok

2017. jún. 24. 16:11
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A nagy felháborodással való szóterelés, és kirohanás a férjed részéről, amikor rákérdeztél, eléggé árulkodó. Nem csak ebben az esetben, de máskor is, ha valaki felháborodik egy kérdésen, és elkezd terelni, azt jelenti, hogy sikerült a dolgok közepébe találni. A kirohanás a szobából ezt csak megerősíti.
2017. jún. 25. 08:31
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
Ha egy 18 éves csaj feküdt volna a férjeden, már rég kivágtad volna mint macskát szrni...
2017. jún. 25. 10:01
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

A kérdező által leírtak alapján nagyon valószínű, hogy nem csak a fáradtság vitte őket az ágyba...

Az idősebb, erre hajlamos férfiak szeretik a fiatal srácokat!, ez tény...

Magam is így vagyok ezzel...

2017. jún. 25. 11:12
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
Semmiféle közeli barátság nem indokolja, hogy akár csak egymáshoz érve aludjanak! Nőknél ez néha belefér, de vérbeli hetero férfiaknál kizárt. Az meg természetes, hogy tagadja, én is tagadnám! Sőt az is lehet, hogy őt magát is meglepte ez az új érzés, mert eddig nem tudta magáról, hogy bi hajlamú.
2017. jún. 25. 11:49
 17/22 A kérdező kommentje:

# 14 Mennyire igaz.. Először a másodperc töredékében azt hittem egy csaj.. Aztán láttam, hogy az a fiúcska.

A felháborodás azért érthető. Ha egy igazi hetero férfitől kérdeznének ilyet, akkor az is felháborodna nem? És ha szerintetek megcsalt, akkor mit tegyek? Adjam vissza? Lehet nem történt köztük "olyan" dolog. De nagyon tagadja, a hazugokat amúgy is utálom, lehet csak jól hazudik és van köztük több is.. Nagyon bizonygatta, hogy ő hetero és azóta még ő van megsértődve, nem is szól hozzánk, szegény fiam sem érti, hogy mi történt közöttünk és neki is ciki lenne erről beszélni, hogy a haverod és az apád.. Szerintem elhányná magát, a fiam csajozik, mindig is szép lányokat hozott haza. De valakinek meg el kell mondanom még ha nem is a fiamnak, még a legjobb barátnőmnek sem merem elmondani, mert kellemetlen..

2017. jún. 25. 12:03
 18/22 Béla211 ***** válasza:
100%

Ha ennyi re izgat a dolog kérdezd meg a srácot...

Ha úgy kezdet ,hogy láttalak titeket a férjemmel...Ha volt köztük valami akkor szerintem el mondja.

2017. jún. 25. 12:51
 19/22 A kérdező kommentje:
Lehet vele kellett volna kezdenem. Lehet beszélt vele már a férjem. Nem tudom, hogy mikor fog legközelebb jönni.
2017. jún. 25. 12:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt bármit csinálsz, bármit kérdezel, mindenképp nézd meg a Törökfürdő című olasz-török filmet.

Javasolnám, hogy csinálj csendet magad körül, legyen sötét, mint egy moziban, kapcsold ki a telefonod és pisilni se menj másfél órán keresztül.

Ide teszem a youtube linket, de inkább eredeti nyelven javaslom, felirattal.

Én legalább tízszer láttam, minden barátomat elvittem.

Ha szükséged van az eredetire, keress meg privátban.

https://www.youtube.com/watch?v=Ug-H415bIZI

2017. jún. 25. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!