Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiú vagyok, szinte még gyerek. AZ homoszexuális hajlam ha arra vágyom hogy megerőszakoljanak? Felizgat a gondolat hogy megerőszakolnak. Maga a férfi test nem vinz de a gondolata ennek nagyon.18f
Szia!
Csak arra vágysz, hogy megdugjanak? Vagy szopni is szeretnél?
Valamit te dugtál már fel magadnak?
Ha férfiakkal való szexről fantáziálsz, sanszos. De ettől még nem nevezném elmebetegségnek.
S mi a helyzet a lányokkal?
Nekem is ez az egyik téttel a szexuális "bakancslistámon".
De ilyenekről fantáziálsz akkor biztos nem vagy fullra heteró. Minimum biszex vagy.
Javasolnám az olvasónak, hogy hagyja figyelmen kívül az utolsó "jótanácsot" ami az emberi sokszínűség ismeretének hiányáról és a saját szexuális ízlés abszolút normának tartásáról tanúskodik.
A szexualitásról állítólag Freud mondta, hogy csak az abnormális, ha nincs. (Bár ez sem igaz- gugli aszexuálisok - azért tetszik)
Szóval csak fedezd föl, mi a jó neked, a BDSM egy ismert formája a szexualitásnak, Budapesten is vannak ilyen bulik ahol pl. lehet ismerkedni. A BDSM lényege hogy *biztonságo keretek között* zajlik a domináns-szubmisszív játék, pl. egy adott szóban megegyeznek, és csak akkor van vége, ha a szubmisszív fél azt mondja ki. (mert túlságosan messze ment neki). (És én nem vagyok erre vevő, szal csak általánosságokat tudok havertól, internetről)
Külön jó dolog, hogy a BDSM szubkultúrában nagyon elfogadott a biszexualitás, melegség.
Persze 18 éves kor előtt nem nagyon látogathatóak ezek a dolgok, és még perszébb, hogy a szexszel fiatalon vigyázni kell, vannak furcsa emberek és mindenki hordozhat betegségeket.
Mellékszál, hogy Berlin nyíltan meleg polgármestere bő tíz éve azzal akasztotta ki a konzervatív politikusokat, hogy a Folsom Street Fair nevű ismert BDSM-fesztivált támogatta:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!