Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bennem egy kevés homoszexuális hajlam. Egészségesebb kiélni mint magamban tartani és csak a nőkkel foglalkozni? 22/F
Tehát van egy fantáziám,orális szex egy férfival amit önkielégítéssel szoktam kiélni ilyenkor nagyon megkönnyebbülök nagyon mély orgazmust élek át, viszont utána rosszul érzem magam a bőrömben és szükségem van egy heteroszexuális élményre hogy újra férfinak érezzem magam.
Általában ha nőkre gondolok önkielégítés közben sokkal másabb orgazmusom van és utána frusztráltabb, félénkebb vagyok a nőkkel de ha homoszexuális fantáziára önkielégítek sokkal erősebb az orgazmusom és utána kedvesebb elfogadóbb vagyok a nőkkel. Az a kérdésem hogy melyik vagyok én a két fantázia közül és egészséges e kiélnem a homoszexuális vágyamat?
Sztem meleg vagy,csak még te sem tudsz róla.
Próbáld magadelfogadni,és akkor felgyorsul a folyamat és sokkal hamarabb rájössz a dolgokra.
A nők nálad szépen lassan majd eltűnnek úgy látom...
Bocsi
Nem homoszexuális hajlamod van, hanem biszex.
Ezzel nincs semmi gond.
Az lehet egészségtelen, ha ezt elfojtod magadban.
Éld ki ezt a vágyad, ha úgy érzed, hogy akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!