Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek miért mondd ilyet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért mondd ilyet a homoszexuális tesómra a párom?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk elején elmondtam neki, hogy a tesóm meleg, tehát ha homofób vagy ilyesmi akkor bele sem kezdek vele kapcsolatba. Olyan szépen előadta, hogy őt nem zavarja két férfi kapcsolata, meg nem bántana meg azzal, hogy emiatt elítéli a bátyámat. A napokban közösen filmeztünk otthon, és ott is normálisan viselkedett a párom, egyébként a tesóm ott volt a párjával, és ők sem csináltak semmit, csak megölelték egymást, nem csókolóztak előtte. Erre azt hallom vissza, hogy közös barátaink előtt olyanokat mondott a tesómról, és a párjáról, hogy elég volt neki ezekkel a k..... b....kal egy estét eltöltenie, mert a látványuktól rájön a hányinger. Meg, hogyha nem szeretne engem már mikor megtudta lelépett volna, mert utálja mindet. Ez engem nagyon megbántott, hogy ilyeneket mondd a tesómról, megfogom védeni, és ezt már nem tudja megmagyarázni.Nekem ilyen pasi nem kell.Nem tudom megérteni, hogy mondhat ilyet róla, amikor a szemünkbe meg jó pofizik.
2018. okt. 13. 19:00
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
22. Nem hülyeség mert ezzel kell maguk előtt palástolni hogy ők is melegek. Egy igazi heteró férfi nem foglalkozik azzal, hogy ki meleg, meg mit csinálnának egymással.
2018. okt. 14. 10:44
 22/41 anonim ***** válasza:
2%

19 Hol írtam én azt hogy ne legyen boldog? vagy hogy mit szabadna csinálnia és mit nem otthon? idéznéd? Én annyit írtam, hogy te még csak meg se próbáltad elfogadni az ő álláspontját, hogy undort kelt benne két férfi együttléte. Cserébe viszont te elvártad, hogy ő szó nélkül elfogadja a te nézeted. Ennyit írtam nem többet. Semmiféle homofób megnyílvánulásom nem volt, mivel nem vagyok az.

Egy kapcsolatban nem annak kellene szempontnak lenni, hogy mit gondolunk az apósról, az anyósról, az unokatestvérről, a szomszédmacskáról vagy a meleg sógorról. Ha valaki azért szakít mert a párjának nem szimpatikus valaki akkor az nem szerette a párját. És igen tudom, hogy nem tetszik, hogy úgy beszélt a testvéredről ahogy, de most őszintén az nem volt elég, hogy ezt előtted lenyelte magában? Teljesen nyomta volna el a gondolatait? Az emberek előbb-utóbb valakinek kibeszélik a gondolataikat. Ő egyszerűen rossz emberben bízott.

2018. okt. 14. 10:45
 23/41 anonim ***** válasza:
4%

#23:

szóval egy egészséges ember nem foglalkozik azzal ha valakinek pl el van törve a lába, vagy leprás, vagy AIDS-es? tényleg ne foglalkozzunk ezzel

vagy aki nem terhes, az ne adja át a helyét annak aki az hisz ezzel sem kell foglalkozni

na kb ekkora hülyeséget mondtál ezzel

de ha leszűkítjük a szexualitásra, téged nem zavarna ha előtted dugna valaki kutyával, vagy épp pisiszexet folytatna?

mehetünk akármeddig szélsőségekben, a melegség ugyanúgy szembetűnő lehet és zavaró

de ez lehet bármi mással így

2018. okt. 14. 10:49
 24/41 A kérdező kommentje:
Ezek kérdések voltak, hogy szerinted hogy kellene élnie a tesómnak otthon. És nem normális, hogy így beszél róla amikor a tesóm egy rossz szót nem szólt neki. Akkor ennyi erővel én is lejárhatnám a családját, bármi alapján. Kinézhetnék egy tulajdonságot, és savazhatnám a háta mögött pl. hogy az apja egy undorító piás aki minden nőt meg.... ja és arról tehet is, az apja hogy ilyen, a tesóm meg nem tehet róla.
2018. okt. 14. 10:52
 25/41 anonim ***** válasza:
3%
Az a baj, hogy át se jön Neked amit mondani akarok.
2018. okt. 14. 10:53
 26/41 anonim ***** válasza:
3%
Ráadásul ha apja piás aki minden nőt meg.. az nem indok a szakításra, hiszen a párodat szereted nem pedig a piás apját.
2018. okt. 14. 10:55
 27/41 A kérdező kommentje:
25. Egy egészséges ember nem foglalkozik azzal, hogy két felnőtt ember saját belátása szerint hogy él nemi életet. Hogy jön ide a lábtörés, lepra? Zavarosan fogalmazol. Meg az animálszex bodri beleegyezik az aktusba szerinted? Ha meg két ember lepisili magát a saját akaratából az ő dolguk.
2018. okt. 14. 10:57
 28/41 A kérdező kommentje:
29. De indok mert hányni tudok attól aki részegen vergődik, nézni sem bírom az ilyen embereket.
2018. okt. 14. 10:58
 29/41 anonim ***** válasza:
2%
31 Szerintem meg az nem egészséges ha két férfi egymás seggében turkál? Na akkor mi van? Tudod az emberek különböznek, nem vagyunk egyformák.
2018. okt. 14. 10:59
 30/41 anonim ***** válasza:
2%
29 akkor tőle miért várod el ugyanezt?
2018. okt. 14. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!