Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megszállottan homofób az látens homokos?
Akinek provokáció a kérdés, nem kell rá válaszolni, előbb olvassátok el legyetek szívesek alábbi soraimat:
A megszállottan homofóbok alatt azokat értem, akik a szabadnapjukon képesek a melegfelvonulás résztvevőit minden évben tojással, paradicsommal megdobálni és búzizni, ahelyett hogy a párjukkal, családjukkal lennének és a saját nyomorult életükkel foglalkoznának. Ezzel pont azt bizonyítják, hogy nem tudnak leakadni erről a témáról és többet foglalkoznak ezzel mint az LMBT emberek.
Láthatóan ilyen futóbolond elmebetegek mint Budaházy Edda is szerepelni akar. [link]
Egyszerűen képtelen vagyok ezeket a mániákus homofóbokat megérteni. Egy dolog hogy meleg vagyok, de sok heteró ismerősömnek, akinek rendben van a magánélete eszébe sem jut ilyesmire fecsérelnie az idejét. Aki elítéli az csak elmondja a véleményét, de nem kántálja állandóan hogy "mocskos búzik".
Aki állandóan ezzel foglalkozik annak biztos szexuális gondjai vannak.
Ha nem küldenének már attól Pokolra, hogy megfogjuk egymást kezét az utcán, vagy nem közösítenének ki csak azért az iskolában, munkahelyen, mert felvállaljuk (elmondjuk az embereknek és nem a párunkkal szexelünk a szabadtéren), hogy melegek vagyunk, akkor erre az évente egyszer megrendezett fesztiválra sem lenne szükség.
Ez a négyfal között duma pedig... Fogjátok ti egymás kezét kizárólag a lakásban, aztán a két szobás lakásban sétáljatok ki így a konyhába majd vissza. Az utcán pedig egymásra se nézzetek.
Erre nem lehet igennel felelni. Statisztikailag kizárt, hogy a homofóbok 100%-a látens meleg legyen.
Ugyanakkor azok, akik részletesen kifejtik, mennyire undorodnak attól, hogy férfiak egymást seggbevágják vagy hogy nem kíváncsiak a férfi segglyukra, azoknak szinte bizonyosan van valamiféle hajlama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!