Észrevettétek az RTL-es, TV2-s Jobbikos (látens) ellenkampányt?
Te mit csinálnál ha valaki meg akarna szűntetni?
védekeznél nem?
Én már rég észrevettem. Politikailag független kereskedelmi csatornák kellenek ide, normális műsorokkal, nem mónika show, joshi bharat, meg több órás teleshoppal.
Aki meg manapság a híradóból tájékozódik az hülye, és pont.
Arra gondoltam, hogy minden napra jut 1-2 negatív jobbikos hír, ami nem feltétlenül-kifejezetten ellenük irányul, csak 1-2 "apróság". Ma pl. Morvai parkolása, stb...
De lehet, hogy rosszul "érzékelem" a dolgot, pici gyerek mellett fél füllel hallgatok híradót.
1. A kérdező igenis jobbikos.
2. A Jobbik hangoztatott célkitűzése ezt a két csatornát megszüntetni. Ezek után logikus elvárás, hogy ők "pártatlanak" legyenek a jobbikkal szemben?
ma 19:16
Elvakult jobbikos vagy.
Morvai parkolási ügyéről csak egy elvakult, fanatikus jobbikosnak jut az eszébe az, hogy "ez a szemét tévé ezt is bemondta". Aki nem tagja még a Jobbik-szektának, az pedig röhög azon, hogy ez a párt volt az, amelyik kampányolt a "politikusbűnözés" ellen a mentelmi jog megszüntetéséért.
A sok buta jobbikost Morvai, Vona stb. a saját gazdagodása érdekében vak eszközként használja. Ti meg, szegény buta proli jobbiknyikok, ünneplitek őket :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!