Észrevettétek az RTL-es, TV2-s Jobbikos (látens) ellenkampányt?
ma 19:31
Nem életszerű a szöveged.
A hazudozás egy összetett szakma, az amatőrt nagyon gyorsan ki lehet szúrni.
"A jobbik meg akkarja szüntetni ezt a két adót ezután természetes hogy visszatámadnak. A helyükben te is eszt tennéd."
Nem, a helyükben én elgondolkodnék a kapott komoly kritikán és változtatnék az álláspontomon ...
mármint ha egy szabad média lennék, és nem pártmédia.
De mivel pártmédia vagyok, mint a BKV által pénzelt Pártkelte is, így csak támadni tudok, ha igazam van, meg ha piszkosul nem, akkor is.
Undorító amit művelnek!
"Ezek után logikus elvárás, hogy ők "pártatlanak" legyenek a jobbikkal szemben?"
A Jobbik bármit mondhatna, akármit, ennek a két csatornának akkor is függetlennek kell lennie!
Ezt nem hiszem el, hogy ilyeneket írtok, komolyan elfogadjátok egy demokráciában, hogy egy bárhol ingyen fogható kertévé, amit a legtöbben néznek, tehát rengeteg embert tud befolyásolni, bármely párt ellen finoman manipulatív, de végül is ellenpropagandát folytasson a választások előtt?
Az nem zavar senkit, hogy ugyanezt csinálta Fidesszel is 2006 előtt? Gondolkodjatok már, azért annyira nem kell gyűlölni egy pártot, hogy teljesen elveszítsétek a kapcsolatot az objektív valóssággal. Amúgy sem éli senki a saját kis világát túl közel hozzá, de egyesek kezdenek legalább olyan messze kerülni tőle, mint a legelvakultabb, fanatikus jobbikosok.
Az RTL és a TV2 szerződését már rég fel lehetett volna bontani azok után, amit itt az elmúlt években "kereskedelmi televíziózás" címén elkövettek ellenünk (persze leginkább a tudtunk nélkül, de ez a lényeg!), csak a politikai akarat nincs meg hozzá "valamiért".
Nem tudom mit gondoltok, de szerintem az Origo is Mszp-s.
Ott is lejáratják a Jobbikot.
Mi a véleményetek arról, hogy a TV2-n egyenesen a képünkbe hazudták, hogy a Jobbik meg akarja szüntetni a szólásszabadságot?:) Érdekes elszólás ez:) Gondoljatok bele, ha annyira független ez a kettő tévé, akkor milyen szólásszabadságról beszélnek?
Úgy értem a "szólásnak" csak akkor kell "szabadság", ha valami nem független, politikailag nem korrekt álláspontot szeretnél képviselni.
Ezenkívül, ha annyira antidemokratikus párt a Jobbik és valóban zavarja a szólás szabadsága (abszurd), vagyis mondjuk az, hogy állandóan őket szidják egyes médiumok, akkor, hogy-hogy pont az ország két "legfüggetlenebb" csatornája csípi a szemét, mondjuk az ATV helyett? Vagy akár a HírTV helyett.
Ugyanis ezen a két csatin nyíltan vállalják politikai nézeteiket és ennek megfelelően nyíltan szurkálják a Jobbikot, ahol csak érik, legalábbis az ATV. Akkor miért nem ezeket akarja "lerombolni" a Jobbik?
Hogy miért veszélyes a demokráciára az RTLKlub meg a TelaviV2?
A hírekben mindenki bízik, merthogy már nem pártdiktatúra van állítólag ahol felülről jönnek a hírek és a cenzori letiltások (mi tudjuk, hogy de).
Főleg vidéken bíznak (és a nyugdíjasok ... pedig éppen nekik kellene ezt jobban tudni és nem bízni), ahol ritkább az internet, és lényegében csak ez a két csatorna adja a híreket.
És most jön a poén: ezek a csatornák hírnek beállítva hozzák le a MSZP-SZDSZ-FIDESZ Jobbik ellenes propagandáját.
Így aztán hisz benne a jónép.
Ha nem így lenne, akkor ahogy Vona mondta: az ország 2/3-a Jobbikos, csak még nem tud róla
Mennyire, de mennyire igaz is ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!