Rengetegszer láttam már azt a szót, hogy Jobbikellenesek, mért nincs olyan, hogy fideszellenesek, lmpellenesek stb? Csak a Jobbikot utálják egyesek ilyen megszállottan?
Figyelt kérdés
Esetleg van olyan aki csak kimondottan azért szavaz, hogy a Jobbikkal kiszúrjon?2010. ápr. 4. 20:36
1/32 anonim válasza:
Régen a Fideszt fikázták, most a Jobbikot. ;)
3/32 anonim válasza:
jobbik ellenes
viccelsz felénk erősebb a jobbik mint valaha
Nyugat M.o-n !!
sőt az egész Kisalföldön:)
Szebb jövőt!
4/32 anonim válasza:
én határozottan Fideszellenes vagyok...És vagyunk még jó páran :)
5/32 A kérdező kommentje:
Ezek után felmerül bennem a kérdés, hogy kik is az igazi gyűlölködők? elgondolkodtató, a Jobbikosok azért szavaznak, hogy Magyarországot újra igazi magyarok vezessék illetve , hogy változtassanak a jelenlegi katasztrofális helyzeten. Egyesek meg azért szavaznak, hogy ne a Fidesz nyerjen vagy ne legyen meg nekük a 2/3ad stb, gyűlöletből szavaznak és ők beszélnek gyűlölködésről?
2010. ápr. 4. 20:44
6/32 anonim válasza:
Egész Kisalföldön?
Ennek örülök...Sajnos itt mifelénk Fideszuralom van :(
(Siófok)
7/32 anonim válasza:
Nálunk, Vas megyében is erősödött a Jobbik, noha az egész országban itt a legerősebb a Fidesz:)
Szebb Jövőt!:)
8/32 anonim válasza:
Kérdező most komolyan azért tetted fel a kérdést, h utána kifrorgasd a szavainkat???...Szánalmas... Attól, h Fideszellenes vok, nem azért szavazok a Jobbikra...És ezzel be is fejeztem veled a "társalgást"
9/32 anonim válasza:
jól látod kérdező. a jobbikosok a legtudatosabbak. még a legprimitívebb jobbikos is meg tudja magyarázni érvekkel, hogy miért a jobbik, pl mert fél a cigányoktól, utáléja őket, stb..
ezzel szemben a legtöbb fideszes mszp-s nem pártra szavaz hanem párt ellen, gyűlöletből.
10/32 anonim válasza:
Elég gáz, ha valakiz az jellemez, hogy minek az ellenzője, nem pedig az, hogy mit pártol. :-(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!