Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rengetegszer láttam már azt a...

Rengetegszer láttam már azt a szót, hogy Jobbikellenesek, mért nincs olyan, hogy fideszellenesek, lmpellenesek stb? Csak a Jobbikot utálják egyesek ilyen megszállottan?

Figyelt kérdés
Esetleg van olyan aki csak kimondottan azért szavaz, hogy a Jobbikkal kiszúrjon?
2010. ápr. 4. 20:36
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

JOBBIK ELLENESSÉG?:D

Krisztus feltámadt! - Vona Gábor Húsvéti üzenete

http://www.youtube.com/watch?v=OH7iNvB8HV8&feature=player_em..

jobbikmedia — April 02, 2010

eddig 20,003 views

2 nap alatt

milyen jobbik ellenesség?:DDD

előre a győzelemért :)

2010. ápr. 4. 20:49
 12/32 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon ne keseritsd magad.Tulajdonkeppen ezen az oldalon csak 2-3 "jobbikellenes"van.Ejjel -nappal nyomjak a billentyuzetet.Esz ervek nelkul csak szidjak a Jobbikot,valoszinuleg sajat erdekbol.40% alatt van mind a 2-3.Ezeket hivjuk Jobbikelleneseknek.Nem tudom,de valoszinu,hogy valamitol felenek.Lehet,hogy a bortontol???:)
2010. ápr. 4. 20:50
 13/32 A kérdező kommentje:
Ja éppen ez, a választás nem arról kéne szóljon , hogy kit utálunk, ha meg egyik pártot se szeretjük akkor minek megyünk el szavazni? az ilyeneket a pártok programja se érdekli és az se, hogy mit fognak csinálni a következő 4évben.... Szomorú, hogy ilyenek döntik el az ország sorsát. Én már sok olyannal beszéltem aki csak azért megy el szavazni és csak azért szavaz az mszpre mert utálja a fideszt vagy a Jobbikot, ez elég szánalmas azért.
2010. ápr. 4. 20:52
 14/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad

Lehet Gyurcsány, Bajnai és Lendvai azok:)) ők a 30%os nehéz életű liberálisok :))

2010. ápr. 4. 20:53
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok Bajnai G.
2010. ápr. 4. 20:55
 16/32 anonim ***** válasza:

Fidesz-ellenes, LMP-ellenes, MSZP-ellenes, MDF-ellenes, SZDSZ-ellene,s MUnkáspárt-ellenes, Civil Mozgalom-ellenes.

Tessék most már vannak ilyenek is. De ha nem is neveztük őket így külön, akkor voltak...

2010. ápr. 4. 20:55
 17/32 anonim ***** válasza:

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:49

Nagyon szép videó!

Mindjárt jönnek a nehéz életűek és belekötnek Vonának abba a mondatába hogy:

"a zsidók keresztre feszítették Jézust"

hogy, hát mit zsidózik ez??? hát mit? antiszemita! náci! emberevő! szombatista! exhibicionista! mázlista! trappista!

:D:D Kellemes Nyuszit :)

2010. ápr. 4. 20:56
 18/32 anonim ***** válasza:

Ez a saját problémája kedves kérdező (utolsó válaszodra írom), ám, ha ti (feltételezem Fideszeszes lennél) is kinyitnátok a szemeteket csak 1 kicsit, valszeg ti se szavaznátok a Likud-testvérpártra.

Ajánlom figyelmedbe: [link]

2010. ápr. 4. 20:56
 19/32 anonim ***** válasza:
7%

idióta, ezért utálják a jobbikot, mert már annyit b@sztatták a nem rájuk szavazókat, hogy kihívták maguk ellen a sorsot.

mit vártak, le antimagyarozzák akik nem rájuk szavaznak, aztán a nem rájuk szavazók rögtön adományokat fognak nekik adni, hogy újból magyarok legyenek?

2010. ápr. 4. 20:57
 20/32 anonim ***** válasza:
10%

Nálunk mindig is erős volt a FIDESZ és marad is :)( Pest megye )

Más helyeken erősödhet a jobbik, de még csírájában el lesztek folytva, szerencsére, de ti majd ettől sem tértek észhez :)

és szinte most látom, ahogyan vörösödnek a fejek a monitor elött és már csattognak a billentyűk mindenféle káromlásokkal teli perverz gondolatokkal :D

2010. ápr. 4. 20:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!