Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan kellene egy belpesti,...

Hogyan kellene egy belpesti, mélyen baloldali, baloldali közéleti személyiségeket kedvelő valamjnt Gyurcsányt és Dobrevet elfogadó és rájuk felnéző haveromat meggyőzni arról, hogy a Tiszára szavazzon jövőre?

Figyelt kérdés

Ismerősöm velem egykorú, 29 éves, s azon kevés ellenzékihez tartozik, aki a DK-ra szavaz, Karácsonyt is patyolattiszta politikisnak tekinti, de persze kormányváltást akar. Erre itt van a Tisza és rögtön nem szimpatizál velük. Látta valahol egy kommentem ahol beszóltam egy DK-s jogásznak, amelyre több mint 100 likot ia kaptam, a kommentem arra vonatkozott, hogy lehet a fotelből is politizálni, s fel is lehet állni 15 év semmittevés után s utánozni is lehet Magyart. Aztán elkezdett nekem ilysneket írni a haverom, hogy te nem látod mi történik jelenleg? Hogy egy második fidesz ez a Tisza is mert megjelent benne olyan tag aki a Fidesz alatt volt a katonaságban. Meg mennyire csalódott bennem, hogy én ennek drukkolok...

Nem akarom persze hogy tönkre menjen a barátságunk, de szerintem egyértelmű, hogy ebben a választási rendszerben 1:1 lehet legyőzni a Fideszt, nem úgy hogy érzelmi alapon ilyen kis pártokat támogatunk.

Mi a véleményetek?

febr. 17. 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Sehogy.
febr. 17. 09:25
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Te valami hittérítő vagy?
febr. 17. 09:25
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Úgy, hogy első körben most az a cél, hogy az Orbán-diktatúrát megtörjük, és ehhez a legerősebb ellenzéki pártra kell szavazni. Vesd föl neki, hogy pl. egyéniben szavazzon a TISZA jelöltjére, listán meg a DK-ra. Akkor a listás szavazatával őket erősíti, de az egyénire leadott szavazata jó eséllyel nem vész el a semmibe.
febr. 17. 09:27
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

Én javasolnék egy koaliciót valakivel, igéretet arra, hogy nem a NER-t akarná folytatni Magyar Péter és nem lepaktálni olyan figurákkal, mint Magyar Péter vaagy a másik, akik évekig éltek a NER-ből.

Ha a Tisza levetné magáról az exNEReres eltartottakat és valódi politikusok lennének benne, nem csak egy onemanshow, akkor rászavaznék.

febr. 17. 09:37
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Orbán téglája megérkezett a Tiszába.

[link]

febr. 17. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
A DK sosem fog labdába rúgni, amíg a fidesz rezsim uradalkodik kétharmaddal, és ha maradnak a helyzet nem javulni fog hanem rosszabbodni. A Tisza egyik célja visszarendezni a parlamentáris demokráciát, önkormányzatoknak visszaadni a jogait... szóval ez a Magyar Péter Erőss Pál unokája, nem egy senkiházi ember, de ezt nem könnyű látni, mert egy mindenkit bántalmazó, rágalmazó, pszichopata rezsim ül az állam nyakán.
febr. 17. 10:31
 7/7 Mansour ***** válasza:
Csak egy jó tanács: ne meggyőzni akard, azt úgysem lehet. Elég ha egy kicsit el tudod gondolkodtatni, illetve meg tudod értetni vele a te nézőpontodat is. A "nem értek veled egyet, de értem, hogy miért így gondolod" már egy jó alap szerintem. Azt keresd, és azt emeld ki, amiben egyetértetek. Ha vitatkozol vele, mindig azzal kezdd, hogy miben értesz egyet vele, aztán óvatosan térj rá a véleménykülönbségre. Itt ez a jó taktika szerintem.
febr. 17. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!