Miért mondják azt jobboldali berkeken belül is, hogy Gyurcsány Ferencnek lehet bohókás természete van, de alapvetően karizmatikus személyisége van? Mitől lesz egy politikus karizmatikus?
Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 20:00
1/10 anonim válasza:
Az általános vélekedés az róla, hogy egy rossz ripacs, aki többnyire alkoholbefolyásoltság alatt van de azért 4-500 000 rajongója van. Tudod, régen volt Sas-kabaré, most pedig Gyurcsány-kabaré. Én csak mosolyogva nézem.
2/10 anonim válasza:
Meggyőző kisugárzása van de egy barátságos felhanggal. Hiányzik belőle az a pökhendi arrogancia amiért a fideszesektől egyszerűen már hányunk.
3/10 meszike91 válasza:
Az számít karizmatikus politikusnak aki tud maga köré gyűjteni egy szektát.
4/10 anonim válasza:
Nekem az a szimpatikus benne, hogy például amikor hosszabb időn keresztül beszél, fejteget valamilyen témát, akkor csak néha-néha pillant bele egy-két másodpercre az előtte lévő jegyzetbe. Nem felolvas, mint a legtöbbje, érti is amiről beszél.
5/10 anonim válasza:
"Egy vodkától erős vagy és bátor" :DDD
6/10 anonim válasza:
#2: Hiányzik... :DDD
7/10 anonim válasza:
Bohócnak elmegy, de ugyanúgy egy megalomániás őrült.
8/10 anonim válasza:
#4 vagyok:
Kérdezd a két, átigazolt MSZP-s polgármestert! Ők biztos tudják a választ. XD
9/10 anonim válasza:
#4,8, Szerintem pedig a két polgi esetében csak arról van szó, hogy ők még időben váltottak mert jelenleg a DK biztosabb jövőt tud számukra megvalósítani, mint a szép lassan süllyedő MSZP.
10/10 anonim válasza:
#4-8, #9-nek:
Ami pedig az ellenzéki pártok túlnyomó többségére is
ugyanúgy igaz, mint az MSZP-re!
Lehet nekik optimistán is állni a dolgokhoz, megmagyarázni a nyilvánvalót, de csak idő kérdése hogy a DK lenyomja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!