Igaza volt Puzsérnak és az MSZP valóban a Fidesz háztájiellenzéke?
Igaza van nem csak ebben, de még sok minden másban is.
És nem csak az MSZP.
Érdemes megnézni a főpolgármesterválasztás előtt készített Puzsér interjúkat, nagyon jók.
Hát de Puzsér miért lenne amiatt hangos, hogy az "összellenzéki" jelölt visszalép, amikor Ő eleve nem támogatja az összefogást az MSZP-vel, a DK-val, Gyurcsányékkal...?
Ő abban reménykedik, hogy a Momemtum, LMP és Jobbik tudnak lenni a centrum (ebben a sorrentben mérsékelt bal, totális centrum, és mérsékelt jobb), de már ezeket a pártokat is bírálta bőven, de pont azért mert beléptek ebbe az összefogásba...
Szerinte a régi arcokat egyszerűen el kell zavarni, a többieknek pedig össze kell fogni.
#4: Talán azért, mert tavasszal-nyár elején (tudod, amikor még úgy volt, hogy részt vesz az előválasztáson, ahonnan sikerült kitáncolnia, mert rájött, hogy semmi esélye) még azon hisztizett, hogy kevés a jobbikos meg lmps jelölt az összefogásban. Korábban nagy LMP-s volt az ürge, de az nem zavarta sosem, amikor az LMP tolta a fidesz szekerét.
Az LMP-t és a Jobbikot csak akkor kritizálta csak, amikor beálltak az összefogásba, ami kb. a legértelmesebb döntésük volt az elmúlt 10 évben. Tudom, Puzsérnak meg a rajongótáborának nagyon tetszett volna, ha minden ellenzéki párt külön jelöltet indít, és a fidesz akár 35-40%-okkal is nyerhetett volna bizonyos helyeken, és tiszta narancs lett volna az ország megint. Robikád ezen dolgozott, szerencsére nagyon kevés volt ő ehhez.
Csupa valótlanságot állítassz! Puzsér többször is kritizálta már az LMP-t, illetve a Jobbikot is, Vonát is, évekkel ezelőtt is.
Csak nézd vissza a régebbi videóit...
Amúgy sosem volt nagy LMP-s, Ő egyszer szavazott rájuk, 2014-ben. 2018-ban a kutyákra szavazott, de volt Fidesz és SZDSz szavazó is, ezeket bánja a legjobban, de felvállalja...
Jössz itt a Puzsér rajongók elfogultságával, stb.
Pedig én egyáltalán nem vagyok az, szóval ezzel nem találsz be, én csak objektív próbálok lenni...
Viszont kezd kibújni a szög a zsákból, Te bizony vér Gyurcsányístának tűnsz!
És megint sikerült eljutni odáig, hogy aki nem Gyurcsánnyal van, az agymosott Fideszes...
Gratulálok a szellemi szintedhez!
#8: Puzsér egy beteges hazudozó, ha objektív akarsz lenni, akkor hanyagoljad, a saját tévképzeteit és becsípődéseit hajtogatja állandóan, ha pedig találkozik a valósággal, akkor újabb hazugságba menekül, hogy feloldja a kognitív disszonanciáját. Állandóan dicséri például az első Orbán-kormányt, szerinte akkoriban Orbán "elsőrangúan kormányzott" és többször kifejtette, hogy Orbánt Gyurcsány "rontotta meg". Ha tudni akarod, hogy ez miért hazugság, akkor olvass utána például a székházmutyinak, Josip Totnak és Kaya Ibrahimnak, a Vegyépszer történetének, vagy csak olvasd el például ezt a 2001-ben született cikket a fideszről: [link]
A fidesz már akkoriban, sőt az első kormányra kerülésük előtt is pontosan olyan volt, mint most, csak 2/3 és egy rakás EU-s pénz, na meg tapasztalat hiányában kisebb volt a mozgásterük, tehát Puzsér kinyilatkoztatását sikeresen megcáfoltuk. És igen, a legtöbb nagy igazsága a legjobb esetben csak féligazság, rosszabb esetben ordas hazugság.
Nem találtad el, nem szavaztam soha sem az MSZP-re, sem a DK-ra. Nem kedvelem Gyurcsányt, viszont az igaz, hogy nem is vagyok olyan gyurcsányfóbiás mint a kis kedvenced, hogy a Fidesz mocskait rá kenegessem és a Fidesz bűneit gyurcsányozással relativizáljam, ahogy Puzsér rendszeresen teszi. Szerintem a Fidesznél és Orbánnál károsabb nincsen a magyar politikában, Gyurcsány minden hibája ellenére a kanyarban sem volt hozzájuk képest, és abban is biztos vagyok, hogy egy versengő autoriter rendszerben nem az ellenzéket kell leváltani. Tudom, ettől a puzsérszektásoktól már meg szoktam kapni a gyurcsányista jelzőt, de különösebben nem érdekel.
Ha objektív akarsz lenni, akkor Puzsér kinyilatkoztatásai helyett talán olvassál el pár könyvet, hogy képbe kerüljél mi is az a versengő autoriter rendszer, esetleg nézz utána pár ország (Szlovákia, Jugoszlávia, Ukrajna, Lengyelország, Törökország) közelmúltjának illetve jelenének, ahol már volt a mostani magyarhoz hasonló vagy akár durvább rendszer, hogy hogyan sikerült leváltani vagy legalább gyengíteni rajta. Segítek: nem az ellenzék leváltásával.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!