Panelben lakók: nálatok sincs távfűtés? Nálunk kikapcsolták, mert enyhébb a tél.24 fok van. Szerintetek eleget törődik a kormány a lakótelepekkel? A panelprogram valóban hatékony megéri vagycsak újabb pénzcsapolás?
Figyelt kérdés
Beszéljünk a panelben lakók problémáiról. Ha már senki más nem teszi.2018. okt. 28. 16:39
1/17 anonim válasza:
Mi van? Fázol? Egyéni szoc problema. Öltözz fel mint mindenki más. Nem alsógatyában kell lenni, akkor nem kell ezerrel fűteni
2/17 anonim válasza:
Miért kellene 24 fokban fűteni?
Nálunk pl ilyen meleg napokon reggelre langyosra fűtenek. Nappal pedig tényleg hidegek a csövek.
Nálam így is tartják a 22 fokot.
3/17 A kérdező kommentje:
Nem fázom és nem ülök alsógatyában. A panel azonban hamar kihűlik. Főként éjszaka. Október vége van!
2018. okt. 28. 17:02
4/17 anonim válasza:
Ha nem akarsz felöltözni, használj olajradiátort.
5/17 anonim válasza:
Nagyon helyes, védeni kell a környezetet, csak idióta fűt, ha 20 fok felett van a kinti hőmérséklet. Nálam egyedi fűtés van, legalább fél éve nem kapcsoltam be.
6/17 Metionin válasza:
Vanni van csak még nem kapcsoltuk be. Majd ha hideg lesz. 24 fok az tök jó meleg.
7/17 anonim válasza:
Én ezért nem laknék panelházban.
Ne más döntse el,hogy mikor legyen fűtés.
8/17 anonim válasza:
Nekem 24 fok az optimális. Nem szeretném, ha ennél jobban fűtenének. Alváshoz meg 22-34. Aki ennél melegebbet akar, az fűtsön magának.
10/17 anonim válasza:
A panel nem "hülik" ki egy éjszaka alatt.
Ha fázol, akkor szólj a közös képviselőnek - legfeljebb hülyének fog nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!