Megtagadhatom-e a panelprogram fizetését?
A panelprogramot közgyűlésen kellett megszavazni.
Amennyiben ott a többség mellette szavazott, Rád, mint a közösség tagjára kötelező erejű.
Ki nem lakoltathatnak (ebben a formában), de ha nem fizetsz, előbb-utóbb behajtás formájában jelentkeznek, majd ennek eredménytelensége esetén megterhelik a lakást, mint tulajdont és előbb utóbb el is lehet árverezni.
Azért az sem működik, mint Te gondolod, hogy én nem egyeztem bele, nem kötelező rám nézve. Ha ez így lenne, egy közösség egyetlen tagja bármilyen határozatot tulajdonképpen megvétózhatna.
Az Országgyűlésben sem kell mindenkinek egyetérteni, elég a többség....
Az alacsonyabb távhőszámla nagyon sokára fogja behozni a befektetést. Ez nem térül meg 5 év alatt. A panelt felesleges beszigetelni, mert ahol csak mérőórát raktak fel, ott is kevesebbet fizetnek talán 10-15 ezer forinttal is.
A másik dolog, hogy nem vétózhatom meg azt, hogy az én kontómra felesleges költekezéseket valósítsanak meg. Miért nincs az embernek joga azt mondani, hogy nem akarom, hogy elvegyenek tőlem 800 ezer forintot? A jó k… anyjukat!!! A közös képviselő koncot kap a többmilliós beruházásból, miközben kiteszi a lakók többségét a kilakoltatás veszélyének. Akik megszavazták, azoknak tyúk eszük sincs, mert meg lettek vezetve. Itt csak a távhő jár jól, a kivitelezők, a hitelezők, az állam, meg a rohadt korrupt tömeggyilkos közös-képviselők, persze a mi pénzünkből. 8 év? Gondolkozzatok már!!! 1 év és teljesen eladósítják fél Magyarországot, mert ez a terv. Hogy vághatnak bele egy 8 éves futamidejű hitelfelvételbe?! Minden drágul, mint a veszedelem, és mire kifizetjük a részleteket, ha lesz miből, addigra nyolcszázszor megdrágul az energia is. Úgyhogy ugyanott vagyunk. Ez ellen az aljas népirtó módszer ellen tenni kellene már. Remélem, most leváltják a közös-képviselőnket, mert most jár le a mandátuma és rengetegen haragszanak rá ezért az ocsmányságért. És rengetegen nem is fizetik a panelprogramot. Hát ott rohadna széjjel a panelprogram, ahol van!
"1 év és teljesen eladósítják fél Magyarországot, mert ez a terv. "
Akkor a legjobb, ha eladod a panelt, és elmész Árpád mellé a betonbunkerbe.
Azt nem értem, ha ennyien nem tudják, vagy nehezen fizetni, ezt miért nem mondtad el a közgyűlésen, ahol jogod van felszólalni és akár agitálni is.
Akinek kevés a pénze, legyen bármilyen egyszerű ember is, azt megérti, hogy sok évig sokat kéne fizetni és nemet mond.
A közgyűlési határozatot nem tudom meg lehet-e támadni?
Tudniillik ott szavaztak és a többség a panelprogram mellett voksolt, ezt egy hitelesített jegyzőkönyv tartalmazza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!