Panelprogramos épület legfelső szintjén milyen lakni?
Figyelt kérdés
Télen hidegebb, nyáron melegebb, mint az alatta lévők lakásai? Minden tapasztalat érdekel ezzel kapcsolatban.2012. márc. 11. 14:01
1/3 fúróferkó válasza:
Ha döntés előtt állsz, csak akkor menj legfelső emeletre,ha a panelprogramban a tetőszigetelést is megcsinálták.
Úgy értem,hogy nemcsak vízszigetelés,hanem hőszigetelőréteget is kapott.
IV. emeleten (felső szint) lakom, teljesen kinyitott radiátoroknál nem tudtam 21 foknál melegebbet csinálni.
Azon kívül az idén beáztam.
2/3 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ ,de jellemzően melegebb a legfelső szint a hő feláramlása miatt. Ez nyári kánikulában
( főleg ha keleti fekvésű) akkor nagyon kellemetlen Du/estéid lehetnek,a +40C foktól.A Klíma megfontolandó.
A nagyméretű bútorok felhordása,illetve a "már megint rossz a lift " elég bosszantó perceket okozhat.
Pozitívum,hogy nem dübörögnek feletted sosem,és leáztatni sem tud senki sem.
3/3 anonim válasza:
IV.,legfelső szinten lakom. Én szeretem. Meleg,nem dübörögnek fölöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!